Lugnt

Händer inte mycke just nu..
Blev stan igår eftermiddag me morsan o syrran, va inte planerat så hade inte tänkt o handla nåt men blev ett par nys lacoste skor ändå :P.. behövde verkligen nya skor så de va ju inte fel :P.. va på rean så betalade bara hälften av va dom kosta från början, igentligen hade jag väl inte råd me dom men kunde inte motstå när dom va så billiga :P.. haha

Inte blivit mycke jobb nu så lever typ på vatten o bröd :(... Inte kul men så e de.. ska ta tag i det nu o söka nåt nytt, som de ser ut nu så lär de väl inte bli så mycke på sågen framöver så de kommer inte funka.. ska väl säga till på barnomsorgen här i rimforsa me.. kanske man kan få nåt där..
Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra :S.. vet inte vad jag vill göra längre!! :( Jobbigt o inte ha nån aning om vad jag vill göra :(.. jag är ju inte bra på nåt spec så vet inte vad jag vill göra! :(

I lördags va de förresten inflyttningsfest hos Becca o Benjamin :).. Riktigt kul o träffa gamla klasskompisarna igen. en del va riktigt länge sen man såg så de va kul! :D Kul fest me mycke folk o bra musik :).. Sen blev de o åka in till stan.. Jag sa innan att jag vill INTE gå till gulan, men blev de iaf o kan väl inte påstå att de va så värst kul direkt.. Heldött! I stort sett inget folk, vilket jag visste redan innan för de har de inte varit sen innan jul, typ höstas.. men men, skit samma! Får gå nån annanstan nästa gång, för då tänker iaf INTE jag gå till Gulan :P.. då åker jag hem istället :P..
Funderade in i de sista på i lördags om jag skulle ta bilen hem på kvällen lr om jag skulle sova i stan, blev att jag sov i stan sen iaf.. är ju alltid skönt o vakna i sin egen säng, men trist o inte dricka när man umgås me de folket så blev o gå på dricka´t iaf :P.. Sånna kvällar skulle man ha chaufför :P, så slapp man tänka på sådant! :) men är ju inte så särskillt lätt o fixa för min del, är ju inte överdrivet många som vill åka till Rimforsa :P.. haha
Aja, skit samma! Sånt e livet! :)

Nej usch va jag babblat en massa skit nu! :P nu ska jag städa :P.. Suck! hatar o städa, sååå tråkigt! men måste ju göras så har inte så mycke val tyvärr :P..




Tänk alla på o lär av andras misstag! :( Tänker då tex. på Robin :(.. Kan inte sluta tänka på de som hänt :'(... var inte bästa vän eller släkt med honom men är så berörd ändå.. var ju så himla glad o go! När du kom in där på dansgolvet på Björksund i fredags, så himla glad o uppspelt! Du var alltid så glad när man såg dig, när vi bodde grannar o man träffa på dig så va du alltid glad o hälsade.. De smittade av sig så jag med blev glad, du drog me mig o dansa i fredags o peppade på mig att jag skulle ha kul o dansa, o sen bara ca två timmar efter det är du borta! :( Kan inte riktigt förstå det :(... Varför, varför just du!?

image21

Vila i frid Robin, tänker på dig, din familj och släkt! :'(






Fan

Vad förbannad jag blir då! Nu fungerar de inte o lägga upp bilder, hatar den här datorn! :( Måste nog lämna in den, den e ju precis störd! Nu är de hela tiden nåt som inte fungerar :(..
Grymt irriterande!

Annars är det bra! :) Är mest i stallet nu för tiden, är sååå skönt o ha hästen i Bjärka! :D O nu börjar han gå riktigt bra me så de e extra kul! :D Blir troligtvis o rida div. III i vår/sommar :D.. Ska bli riktigt kul! SUPER länge sen jag tävlade nu o jag saknar de sååå mycke!!
Ända som fattas nu är lite mer jobb annars leker livet rätt bra just nu..

Tänker en del på Robin så de e lite jobbigt, men försöker o tänka på lite annat också annars blir de för jobbigt..

Nej nu måste jag städa, suck! Inge kul men de måste göras.. ser för jävligt ut här :P..


RIP

Lovande Malin att jag skulle börja skriva här igen så är väl bäst jag gör det ;P.. Men har inget roligt o skriva tyvärr, är inte så mycket som är roligt just nu :(.. Kan bara skriva:


RIP Robin Härnström! 860607-080126 :'( Varför, varför?! Jag förstår inte..

Du var så glad, du drog med mig o dansa och var en av få som pratade med mig.. och två timmar senare är du borta :(... vila i frid Robin, det förtjänar du!