GATEBIL

Får väl be om ursäkt för att jag inte uppdaterar så ofta :P.. Har varken haft tid eller motivation..

Mitt liv består mest av jobb så finns inte så där jätte mycket att skriva om.. Men då och då kommer det en del ljuspunkter, då vardagen och jobbet byts mot lite roligare aktiviteter ;P..
En sådan kväll var det i lördags :).. Jag jobbade på Coop först till åtta, sen hade jag räknat med att det skulle bli en lugn hemma kväll då varken Julianne eller Hege var hemma och Christine gick på kryckor.. Men tidigare under kvällen när jag satt på jobbet så kom Christine in om nämnde att hon funderade på att gå till puben en sväng, så då sa jag att om det inte blev för sent för mig efter jobbet (hade kvällsfodringen+ lite mockning att göra efter jobbet) så kunde jag kanske hänga med till puben :).. Men när jag sen kom hem från jobbet och gick ut till stallet så insåg jag att klockan skulle bli så mycket så jag pratade med Christine och sa att jag stannade hemma.. Efter att jag sen fortsatt i stallet en stund, så var jag inne hos Jorunn och Espen och pratade om min TV som inte fungerar igen, då ringde Christine och undrade var jag var, hon var nämligen i stallet och tänkt hjälpa mig så jag kunde följa med till puben iaf, hon är ju bara för söt min lilla Christine! ^^ Iaf så gjorde vi klart i stallet så följde jag med hem till dom och så duschade jag och gjorde mig iordning hemma hos dom :).. När vi sen var klara så skjutsade Geir oss till puben, men när vi är på väg dit så ringer Anita som vi skulle träffa och säger att puben stänger då för det är inget folk där.. Hon föreslog då att vi skulle dra till Lilleström och gå på krogen istallet :).. Och så blev det! :D
Geir körde oss till Lilleström istället, han stannade även kvar med oss hela kvällen :).. Så vi tog några öl and Shaked some ass! ;D hehe Blev en riktigt bra kväll, träffade även på några jobbar kompisar från Coop :)..
Så vid ca klockan halv fyra var vi hemma i Gjerdrum igen efter en lyckad kväll! :D

Idag har jag varit ledig från Coop, så efter lunch stack jag till Klöfta en sväng och köpte mig ett par skor, skulle även köpa ny foundation då den jag har är för ljus för mig nu..
Pratade då med en tjej som rekomenderade "i.d bare minerals", och jag har ju även innan hört mycket gott om dom produkterna så tänkte att jag ska pröva dom nu, med tanke på min dåliga hy så får det faktiskt kosta lite för att jag ska kunna hjälpa den att bli bättre och dom produkterna är ju igentligen inte svindyra heller så det är ju kanon! :)
Dom hade ett paket nu med en lite mörkare/gulare bas (foundation) som passar mig bra på sommaren och en ljusare som passar på vintern, man fick även med bronzing puder(foundation) att lägga över basen för att att få lite färg och så fick man även med ett vanligt transparent puder+applikatorer till foundation och puder och en concealer applikator :)..
Men jag hade tyvärr inte pengar att köpa paketet idag men nu har jag bett mamma föra över pengar så jag ska åka tillbaka och köpa paketet på torsdag :)..


I helgen blir det "Gatebil" festival med Hege! :D Ska bli så grymt kul!!! :D Hade från början räknat med att vi skulle åka på lördag efter att Hege slutat jobbet men nu hade ev en vän till Hege fixat biljetter från fredag som gäller för hela området, inklusive inträde på VIP fest och VIP område och liknande, så ev så hoppar Hege över jobbet och så åker vi på fredag istället :D.. Vore verkligen grymt om vi fick tag i dom biljetterna :D.. Aja, kommer i vilket fall som helst bli grymt bra!! :D








-Frida

Orkar inte

I´M NOT GONNA LIVE FOREVER!









Hot!


Dåligt me uppdateringarna här!
Finns inte så mycket att skriva om, jobbar ju mest :P..
Men måste ju iaf nämna helgen ;P.. Jobbade fredag kväll och lördag 11-20, då blev det direkt att åka hem och duscha sen åka till Hege (med hennes vän Hege och Julianne) och så hämtade vi även upp Christine och Geir på vägen så blev det kort MEN intensiv förfest hos Hege :).. Efter det kom vi till kvällens höjdpunkt, Cowboy fest på puben :D hehe..
Mycket lyckad kväll, dock en aning för lite mat för mig innan och för mycket dricka under kvällen vilket resulterade i en kraftig bakfylla på söndagen :S.. DESSUTOM skulle jag ju upp o fodra hästarna klockan sju på morgonen vilket kanske också gjorde sitt på baksmällan :P.. För vissa slutade dock kvällen inte så bra :(, stackars Christine som gjorde illa sitt knä :(..
Måndag- tisdag har jag jobbat på Coop, ledig idag och imorgon :).. 
Ikväll har vi haft grillkväll här i stallet, kjempe koseligt! ;D 

Måste bara säga att Ed Westwick är så HOT HOT HOT! ;D




-Frida

Onsdag

Haft en bra dag! :) Började som vanligt med att fodra hästar sen släppa ut dom :).. Har ju nu fyllt på med lite fler hästar, så från att förut ha varit 11 hästar som stod på stall så är det nu 16 hästar istället.. Julianne kom ju hem med fyra stycken i torsdags och så har det även kommit en till ny..
Iaf, efter att sen ha mockat åt Lucky, Juliannes 5 st (Cassini inräknat där) så åkte Julianne och jag till Klöfta en sväng, Julianne skulle boka tid för synkontroll och så kollade hon vad hon skulle ha för bågar :).. När vi kom hem så fodrade jag lunch till hästarna, sen mockade jag åt Nico och Elvira.. Efter det red vi ut på Libban och Gabbe, länge sen jag red på Libban så det var kul :), var väl senast innan Julianne köpte honom då han stod i skåne...
Efter det har jag sen gett vatten till alla hästarna ut sen käkat middag och nu sitter jag vid datorn och tv:n och har det lugnt och skönt för en gångs skull ;P.. Skönt! :)
Nu blir det snart sängen.. Skulle lagt in en video men datorn ville inte så får bli imorgon istället..
Morgon fodra hästarna imorgon sen jobb på Coop 8-16.. Hörs!


-Frida

Årets kväll?

Hemma i Sverige då :).. Härligt!! Inte för att jag inte trivs i Norge men det är rätt skönt att komma hem också ;P..
Tog iaf bilen hem i torsdags förmiddag, åkte vid ca tio och var hemma vid ca halv fyra :).
Blev då att prata lite med familjen och fika lite sen duscha och fixa iordning sig inför kvällen :D.. Blev först förfest här hemma hos oss med grabbarna och Bella :D.. Vi tog sedan cyklarna ner till Rimforsa till bussen som gick till Örs! :D
Kvällen blev grym som fan, träffa massor kul folk! Synd bara att tiden går så jäkla fort, känns som man bara är där i typ 1 timme :(.. Men men..
Igår blev det iaf en lugn dag :).. Slappade, bytte däck och tvättade bilen :).. På kvällen blev det god mat och tv me mor o far..
Idag har jag hittils inte gjort någonting :).. Ska senare i em åka och hälsa på Malin och hennes lilla bebis :D.. Sen blir det ev fika hos mormor och morfar :)..

Nu ska jag käka lite lunch :).. Får se om det blir några fler uppdateringar innan jag sticker tillbaka till Norge imorgon..


Den här låten/versionen är sååå grym! :D Måste vara en av dom bästa som någonsin gjorts :)..



-Frida