Sverige

Uppdaterar inte så ofta, när jag väl har tid att sitta vid datorn så blir det först o främst facebook och läsa lite bloggar och sen brukar det inte vara tid till så mycket mer..

I fredags blev det lugnt, jobbade till 20 på Coop..
Lördagen jobbade jag först mellan 12-20 (sista dagen i mitt 12 dagar-i-rad jobb maraton) sen var både Hege och jag festsugna.. Så först tänkte vi oss Oslo eller Lilleström men vi beslutade oss för att gå till puben på Ask istället.. Men när vi kom dit så var det stängt, så då skulle vi gå o käka kinamat men dom hade också stängt :(.. Så vi gick till Shell o köpte godis och gick hem o titta på film istället :)..

Igår var jag först med Karoline som tävlande med Lucky, Julianne skulle också tävlat men så blev det inte.. Så det var Karoline, Julianne, Mira och Charlotte och jag som åkte :)..
När vi kommit hem från tävlingen blev det grillat inne hos fam Devold :).. Hege ringde sen och frågade om jag hade lust att komma till Lilleström och ta en öl med henne, hon var då i Oslo men skulle åka till Lilleström :)..
Så jag bytte kläder och åkte till Lilleström, först gick vi till puben och tog en öl och tittade på fotboll :).. Sen bestämde vi oss för att se om det gick nån film på bio som vi ville se :).. Så vi gick dit och bestämde oss för att se "Män som hatar kvinnor" :).. Riktigt bra film!

Nu blir det dusch sen jobb på Coop 12-20..
Imorgon åker jag hem till Sverige efter lunch :D..


I wanna know what love is..
I whant you to show me..




-Frida


..............


There´s an empty place in my heart! :(








BÄSTA HELGEN!!!

Den här helgen har nog varit den bästa helgen jag någonsin varit med om! Har varit på många liknande helger, typ midsommar på Öland, VIS festivalen, Falsterbo men inget slår den här helgen kan jag säga!! :D Öland o Falsterbo brukar ju vara grymt men definitivt inte som det här!

Började med att jag hade stallet på fredagmorgonen, packade även det jag skulle ha med mig och tvättade bilen, kunde ju knappast åka till bil festival med skitig bil! ;P Sedan stack jag till jobbet, jobbade 12-20.. Efter jobbet åkte jag direkt till Hege och hämtade upp henne och sen åkte vi till Rudskogen, på vägen stannade vi och käkade på McDonalds och handlade med oss mat :)..
Vi kom fram till Rudskogen vid ca tio-halv elva.. Blev då att sätta upp tältet och sen var det fest! :D Blev en grym kväll!
På lördagen vaknade vi vid ca halv nio eller ngt sådant, käkade då frukost (grillad korv:P) sen fixade vi iordning oss och gick sedan till banan och kollade på bilar och drifting :D.. Blev en helt otrolig dag, ca 25 grader, klarblå himmel, massor fina bilar och lukten av grillat och brännt gummi.. kan det bli bättre än så?! Tror inte det! ;D
Efter att vi hela dagen tittat på bilar så blev det en KALL dusch, käka lite sen göra oss iordning inför kvällen.. Den här kvällen hade vi tänkt oss att vi skulle gå till "party campet" också, vilket vi aldrig kom till under fredags kvällen :P (Blev kvar hos Morten och hans gäng, hamnade även hos ett gäng med svenska grabbar:))..
Blev först att gå omkring inne på området där vi bodde sen runt elva eller något sådant så gick vi till "party campet".. Där var det konsert/show på scenen och rejäl fest! :D Blev en grym kväll den här kvällen också! :D
På Söndagen vaknade vi runt åtta av att det var som en bastu inne i tältet! Var säkert 40 grader minst! ;P Jag som också frös massor under kvällen hade 2 linnen, och tjock hood tröja på mig + en stickad kofta på det! Så JA, det var ganska så varmt om man säger så ;P..
Vi gick och duschade och hämtade baguetter, vi hade fått reda på under lördagen att eftersom vi hade VIP armband så fick vi gratis baguetter till frukost och sedan även gratis dricka och mat under dagen! Plus att vi även fick duscha och gå in överallt på området vilket man inte fick annars, är framför allt glad att vi hade armbanden så vi fick duscha och äta mat/baguetter (blir ganska så tjatigt med grillad korv till frukost, lunch och middag:P) kan jag säga med tanke på hur varmt och dammigt det var på dagarna! :)
Iaf så gick vi sedan till bana för att titta på "Breisladden", en tävling som går ut på att dom ska sladda så mycket som möjligt, det ska ryka/skrika så mycket som möjligt om däcken och dom får även plus för publikfrieri (typ vinkar till publiken, blinkar med lyset osv samtidigt som dom kör).. Häftigt att se kan jag säga!
Runt klockan tre så packade vi ihop tältet, sa hejdå till grannarna och sedan åkte vi hem..
Grymmaste helgen jag haft någonsin tror jag!! Ser verkligen fram emot och längtar till nästa gång!
Hege och jag prata ev om att åka till Mantorp hemma i Sverige sista helgen i Juni då det är Gatebilfestival där då! :D Inget bestämt än men jag hoppas att det blir så, vore verkligen jätte kul! :D
Här kommer lite kort från helgen :), klicka på dom för störra bilder.. Som ni ser på dom sista korten så är dom lite dimmiga, det är för att dom är tagna under "Breisladden" ;P.. På kort nr 9, i den lilla vita bilen är det Morten som kör och Henning åker med :) (Dom som fixade biljetterna åt oss ;))


            Hege och Henning    Breisladden Breisladden Breisladden  Breisladden 


Nu ska jag snart lunch fodra hästarna sen åka och köpa lunch till mig själv :).. Ledig från Coop idag, sen jobb tisdag- fredag 12-20 alla dagar.. Ledig nästa lördag för den helgen har jag stallet..




-Frida