Torsdag

Jahopp, idag har det hittils varit en lugn dag.. och det behövdes kan jag säga!
Vi åkte hela gänget till Köpenhamn för att festa igår kväll och det blev en lyckad kväll! :) Fyra av oss var hemma här på gården vid sju imorse :).. Sen började vi jobba klockan åtta imorse, var ganska så tungt om man säger så!  Men men, får bli sängen tidigt ikväll! :)

Annars flyter allt på bra här :)... Börjar ha lite koll på det nu :)..
På lördag har vi visning av 9 hästar så då kommer det bli stressigt som fan! Extra mycke också med tanke på att Amanda åker hem på lördag morgon, hon som jobbat här längst och kan allting här.. Men men, det ska vi nog reda ut hoppas jag :)..

Nej nu är det dags att gå ut o lunch fodra :)..
Ha det så bra alla, hörs snart igen hoppas jag :)..
-Frida!

Lördag

Jahopp då var de va lördag då och nu har jag varit här drygt en vecka! Trivs kanon bra, tiden går jävligt fort kan jag säga! :)
Börjar komma in i det ganska bra nu :), men har fortfarande mycke o lära mig! Allt flyter på bra! :) Känner att konditionen börjar bli lite bättre nu me :)..

Nej nu ska jag käka lite sen ska jag nog ringa hem o se hur de gick för brorsan o pappa som kört Ränneslätt idag :).. Fan att jag skulle missa de, aja blir kanske fler gånger :).. Nån gång ska ju jag köra de me ;P..

Ha de bra alla!
-Frida

Eftermiddag

Jahopp, då är snart den här dagen över också.. Idag är det exakt 7 veckor sen jag blev trampad, så tog alltså i stort sett 7 veckor för foten o läka.. Lååång tid..

Har nyss tittat på OTH och nu blir de o packa, inte börjat än :P.. Är ju inte så jätte mycket jag ska ha med mig ner, hade ju med mig allt förra gången jag åkte ner, och sen när jag åkte hem så hoppa jag ju på kryckor så då hade jag inte mycke packning me mig hem.. Har ju fyllt på lite nu så nu blir det lite mer packning, lite nya kläder, nya skor och mer smink :P..

Får se när vi hörs nästa gång, får se hur mycket jag kommer hinna skriva nu när jag börjar jobba igen.. Men ska försöka uppdatera lite på kvällarna :)..
Ska ni till skåne nåt så hör av er för då måste ni komma o hälsa på ;)..

Ha det så bra alla så länge :)..
- Frida



Onsdag

God morgon på er! :)
Onsdag idag och min sista dag hemma, imorgon bär det av till skåne igen.. Blev hastigt bestämt igår att jag åker ner redan imorgon.. Hade ju igentligen tänkt att jag skulle åka på söndag men så blir det inte..

Så fick åka en sväng till stan igår eftermiddag, var tvungen o köpa nya stallskor.. har kommit på att jag nog inte kommer kunna ha dom kängorna som jag haft, fick ju sån skoskav sist jag var nere och det är väl förmodligen pga av att jag inte är van o gå så mycket i dom..

Men men, idag blir det iallafall o packa :).. ska en sväng till banken med men det blir efter lunch..
Sen åker jag nog förbi hos mormor o morfar en sväng med, bestämma tid när vi ska åka, dom ska nämligen följa med och skjutsa ner mig till gården.. min bil är ju kvar där nere så för att jag skulle slippa åka tåg ner (inte för att det gör mig nåt igentligen att åka tåg då det går fortare med tåg än med bil men men) så kunde dom följa med mig och då passa på och hälsa på deras kompisar i skåne :).. är ju alltid smidigt att åka bil, har lite mer packning nu med än vad jag hade när jag åkte hem så då är det ju bra o åka bil :)..

Nu ska jag äta lite frukost :).. Hörs senare!

-Frida

Tisdag

På Platens i fredags :)..


Go förmiddag!
Ännu en dag ensam hemma, så fruktansvärt låång tråkigt! Tror de e 7 veckor sedan jag kom imorgon, 7 veckor hemma o i stort sett inte göra någonting i veckorna! Sååå tråkigt! Aldrig mera sjukskriven säger jag bara! Blev rastlös efter bara några dagar, typ 2 :P, resten av tiden har jag bara gått omkring som en zombie här hemma :P.. hade de varit en hand lr nåt man gjort illa så kunde man ju ut o gått en massa men är ju inte så lätt när det är foten man gjort illa :P..

Idag får jag väl se om de blir ytterligare nån film, känns som jag typ plöjjt igenom alla i hyllan under dom här veckorna!
Sen blir de även att åka ner en sväng till Rimforsa, hämta ut paket, gå till banken o en sväng till mormor o morfar.. om inte pappa tog bilen, hoppas inte de.. Har beställt lite nya saker från oriflame, behövde ny dag och natt kräm, håller på o ta slut sen blev de lite annat med :)..

Lite mer kort från i fredags :)..
   


Spelas mest i högtalarna just nu: Metallica- Enter Sandman


Tatuering som jag ska göra:

Sen har jag flera stycken som jag kanske skulle vilja göra :P:
       
Ödlan vill jag göra på axeln :), som att den kryper upp på axeln .. Vill göra en på vaden, någon av dom tre första, sen ev den sista (kinatecknet) i nacken :).. Kinatecknen som betyder mitt namn ska jag göra, sen är jag lite osäker om jag ska göra dom på vaden eller var jag ska göra dom, kanske armen.. gör jag dom inte på vaden så blir de nog någon av dom andra två på vaden! :) Är sååå sugen nu! :)

Nu blir de snart att käka lite lunch sen blir de väl tv:n eller så tar jag en promenad för pratade precis med mamma så hon sa att pappa tagit bilen så får hämta paketet i eftermiddag istället.. En promenad får det bli, är ju så himla fint väder så vore skönt idag :)..




Tankar


Mycket tankar som snurrar i huvudet!


Varför ska livet vara så orättvist?! varför ska livet för en sådan som mig bara rulla på, jag som igentligen inte har så mycket att leva för!
Medans många med ett liv, med jobb och familj, underbara barn och fru ska älskar dom, varför ska deras liv sluta så tvärt?! Är såå orättvist!


Tycker inte om kvällar och nätter, allt blir så jobbigt då :(.. Ensamheten gör sig påminnd så mycket då! Då kommer all ångest och depperission! :( Tänk om solen kunde lysa hela tiden, det vore så mycket lättare då!

-Frida


bakgrunder

      

Saknar

Haft en riktigt bra helg! :)
I fredags tog jag bilen till Malin vid ca fem, skulle då hämta ett par byxor på JC först.. Senare kom Challe, intog lite alkohol o lyssna på gamla godingar sen drog vi in till stan ganska hyffsat, gick först till Platens en sväng sen blev de 55:an o sen Platens igen o shaka loss lite :).. Sen Taxi hem strax innan tre, sov hos Malin.. Blev inget super röjj, ganska lugnt men ändå en lyckad kväll! :) Drack ju inte så mycke me tanke på att jag käkar penicillin igen :(..

Igår vaknade jag ju då hos Malin, vi gick upp rätt skapligt.. Handlade, käkade lunch o Malin bakade bullar (var ju Kanelbullens dag ;D) sen åkte jag hem vid tre ungefär.. tvättade då mammas o pappas bilar (tvättade pappas som tack för lånet, då jag lånat mest hans bil eftersom min är kvar på gården nere i skåne) :).. Hjälpte sen brorsan i ladugården lite sen tog jag bilen in til stan igen, till Malin.. Då hade även Sofie dykt upp :).. Vi tittade sen på "stjärnor på is", och sen film ("Juno") och käkade kanelbullar! Riktigt gött! ;D Mysig kväll som fan! :) Tycker om er tjejer!! <3 ;)


Saknar min älskade!! :'(

None
Trodde inte att jag skulle sakna dig så här mycket!! :'( Det var de värsta som hänt i mitt liv att se dig må så dåligt på slutet!! Att se dig så ledsen och ensam i hagen! :( Att se hur hela din kropp bara förföll och se glädjen i dina ögon försvinna! :(
Varför skulle du försvinna så tidigt?! Du blev bara 8 år! Du som var så underbart snäll, ställde alltid upp för mig, gjorde alltid så gott du kunde! Vi fick 5 underbara år tillsammans, du lärde mig sååå mycket, blev en såå mycket bättre ryttare med dig! Och du utvecklades något otroligt med, kommer ihåg när du kom till mig, du kunde i stort sett ingenting, kunde lagom (ibland) fatta galopp, var bara van o bli riden ca 20 min om dagen ca 3 dagar i veckan.. Du lärde dig så mycket, ville lära dig så mycket! Var så lättlärd.. Fanns inget ont blod i dig överhuvudtaget! Tror inte jag såg dig lägga öronen bakåt o vara sur en ända gång under dessa 5 år, och det är sant.. du var aldrig någonsin sur!
Kommer jag någonsin få en så underbar häst som dig igen?? :'(
SAKNADEN ÄR STOR!! Tror inte att det finns någon gud, för då hade inte det här hänt, inte dig iallafall, finns nog ingen snällare på jorden så tror inte att de finns någon gud som skulle göra något sådant mot dig! Men jag hoppas att det finns en himmel för där förtjänar du att vara, och springa på dom eviga ängarna!
Älskade dig och kommer alltid göra det! <3

Älskade dig så mycket!

Sådär!

Nu är jag ganska nöjd, iaf med tanke på min kunskaper vad det gäller att ändra om i stilmallen :P.. Tycker att layouten blev ganska bra nu :).. Ganska nöjd! :) Så nu känner jag mig lite mer inspirerad att skriva här lite oftare :).. Ska försöka iaf ;P..

Igår blev de frisören då, blev brunett igen :), Mörkbrunett dessutom :).. trivs bäst i mörkbrunt, plus att mitt hår är så himla torrt så att hålla på o blondera sliter för mycket tycker jag.. Så nu är jag riktigt nöjd! :) Köpte även lite nya smycken, kan man aldrig få för mycket av ;P, och en ny sjal :)..

Ikväll blir de utgång me Malin o hennes kompis Challe, ska bli riktigt kul!  Vääldigt länge sen jag var ute sist, alldeles för länge sen! :P Jag som var ute jämt förut :P.. Kommer nog lite bilder på nya hårfärgen och kvällens outfit senare lr imorgon :)..

Idag har jag inte gjort så mycket, tittade färdigt på "Kingdom of heaven" förut, riktigt bra film!! :) En ny favorit måste jag nog säga!
Nu blir det snart att gå o duscha, gäller o börja i tid när jag ska torka o platta mitt hår.. är så tjockt så tar ju hundra år o få de torrt o sen platta de :P..


Så här fin är lönnen i våran trädgård så här års :)..

Utsikten från min fasters land där jag varit och hjälpte henne skörda några dagar nu när jag varit sjukskriven :)



Head banger


Mer ändringar

Nu har jag gjort lite mer ändringar, inga större grejer men lite iaf.. får inte till det riktigt bra, inte som jag skulle vilja ha det, men men.. får duga så här :)..
Nu blir de att titta på OTH :).. Imorgon blir de stan o klippa mig klockan 16,00 :).. Fortfarande inte bestämt mig hur jag ska färga :S..

Aja, ha de fint..
/Frida