Ny!

Håller på o ändrar om min blogg lite just nu så därför ser den lite konstig då den bara är halvfärdig typ :P.. Ska bli bättre snart! :) Men hinner inte nu tyvärr då jag ska till vårdcentralen igen med min fot :(.. Får se om jag får pencillin igen lr vad dom säger om det..

Hej så länge!
/Frida

Bakgrund


Frida


Frida


Utkast: ...


Life sucks sometimes!

Jahopp o foten är fortfarande inte bra, o de känns dessutom som att de inte kommer vara kry tills i helgen heller men hoppas kan man ju alltid!

Annars händer de inte mycket! Varit o hjälpt faster idag, med hennes odlingar.. skönt o ha nåt o göra, annars skulle jag bli precis knäpp av att bara gå hemma hela dagarna!
Igår va jag i stan en sväng o shoppa lite, blev en väst, ögonskugga och ett par sporrar, mina försvann i stallet precis innan jag flyttade därifrån så fick bli ett par nya..

Resten av veckan har jag inget planerat vad jag vet just nu..
Bilder från dagen och gårdagen kommer imorgon :)..

/Frida

Galen

Foten är fortfarande inte bra! :( Fan! Börjar bli j*vligt seegt nu! :( hade ju tänkt att jag skulle vara tillbaka i skåne vid det här laget men icke sa nicke! :( Har fortfarande ont i foten o händer inte så mycket just nu så vet inte när jag kan åka ner igen :(..

Dags för kvällsmat nu :)..
Vi hörs!

Ny

Nån som kan hjälpa mig med en ny design?! Vore väldigt tacksam! Dom designer som finns att välja mellan är sååå tråkiga! Skulle vilja ha ngt som speglar mig som person lite mer, mina intressen osv.. Något som går mer åt rock hållet :)..
Tack!

Länge sen!

Var länge sen jag skrev här nu! Har inte blivit av, även om jag haft tid,  för är det något jag haft på senaste så är det väl tid!

Åkte ner till skåne söndagen den 17 augusti och började sen jobba på måndagen.. Dom första dagarna var kanonbra! Alla på gården är jätte bra o jag trivdes superbra! Men det blev en kortvarig lycka! :( För på onsdagen så höll jag på o borstade "Wiskey", en hingst i stallet :), samtidigt som Julianne höll på o fyllde säckar med hö utanför. Han blev då rädd och kastade sig framåt, när han då sköt ifrån o skulle hoppa framåt så stampade han rakt på min fot :(.. Vilket resulterade i att Eva, Antonias mamma som var o hälsade på, och jag hoppade in i bilen och tog oss en sväng till sjukhuset.. När vi kom dit och jag hade fått min fot röntgad (samtidigt som jag hade en obeskrivlig smärta :(, det värsta jag någonsin varit med om, fick då även morfin men som knappt räckte), så blev diagnosen: En fraktur på leden ovanför den fjärde tån :(.. Vilket då också resulterade i sjukskrivning i 3 veckor :(..
Så nu är jag hemma hos mor och far igen och har varit i snart 3 veckor, tyvärr så är min fot INTE bra än :(.. hade hoppats på att jag skulle kunna åka ner till skåne igen till helgen men som det känns nu så är jag tveksam :(..
Jag som hade hoppats att jag hade haft nog med motgångar nu fick ju fel! Förra veckan så började min kära sjuksköterska till mor fundera på om jag inte fått infektion i foten med, den började nämligen vara lite oroväckande röd :(.. Så då blev det en tur till vårdcentralen, och mycket riktigt, jag hade nu också infektion i foten :(.. så utöver värktabletterna jag äter så käkar jag nu även pencillin :(..

Första dagarna efter att jag blivit trampad så var foten stor som en fotboll ungefär!

Svullnaden sjönk sedan ngt men då fick jag en stor blåsa ovanför tårna istället, förmodligen pga av att trampade sönder mig så mycket o foten så de blev en kraftig blödning som sedan lade sig precis under skinnet :(.. Den där blåsan gick sen sönder x antal gånger.. Sen började då det där skinnet på blåsan släppa, när det sedan försvann, för knappt en vecka sedan, så var det rätt så kladdigt där under och en yta ,ungefär lika stor som en 1-krona, som var precis svart :(.. Mamma sa då bestämt att om vi inte fick bort det så skulle det ta evigheter innan det där läkte, så dum som jag var så gick jag med på att mamma skulle klippa bort det.. Så sen kom då mamma, med saxen i högsta hugg, o skulle klippa bort skinnet på min fot som var svart, under det där skinnet så var det ett djupt hål där det samlat sig en massa gammalt blod :(.. så nu har jag alltså ett djupt öppet sår rakt in i foten! Mycket trevligt, INTE, måste jag säga :(..

Oj, nu kom visst pappa.. dags o käka kvällsmat!
Hörs senare! I´ll be back!