Torsdag

Jahopp torsdag idag då, 3 dagar kvar i Sverige :).. Tiden går fort som fan!
Får se om de ev blir lite solning idag me, ska iaf till stallet ikväll :)..
Syrran är hemma idag me, fortfarande hängig men idag har hon iaf lämnat övervåningen och soffan (sängen) :)..


Faans jävla dator!!! :@ Köpte ju en hårddisk igår som jag koppla in till datorn igår kväll och la över all musik o dom flesta bilderna på.. Tänkte sen att jag skulle kunna ladda hem nya msn då det borde fungera eftersom det fanns mycket mer plats i datorn då! Men icke sa nicke! Dator jäveln fungerar inte iaf!!! :( Blir gaaalen! Tur att jag har mammas dator o sitta vid nu :P.. Hoppas bara jag kan få det o fungera tills på måndag, iaf att jag får igång internet.. Msn är ju inte tvång, går ju o använda webmessenger..

Aja, får se om vi hörs senare..

-Frida


Onsdag

Onsdag idag då, varit i ladugården idag med (som vanligt)..
Tänkte jag skulle börja sortera lite kläder idag, se vad jag ska ha med till Norge och inte.. Men ska väl först göra iordning en macka o lite dricka till syrran och gå upp o se om hon är vaken.. Hon ligger och är genomförkyld, lr skulle rättare sagt tro att hon fått influensan, igår hade hon nämligen ont i typ hela kroppen, huvudet, magen, ryggen osv :(..
I eftermiddag blir det förmodligen att åka och sola, sen till mormor och morfar en sväng och vänta på att mamma slutar jobbet, sen ska vi in till stan o shoppa lite..

Fick klipptid/färgningfredag klockan 10.00.. Så blir väl lite shopping då me skulle jag tro, måste köpa ny mascara och gå till systemet.. I eftermiddagen åker vi nog nämligen ut till tornby, plus att vi inte kan va så länge i stan idag..

Har nu börjat läsa "Om jag kunde drömma" (Twilight) av Stephenie Meyer :).. Har bara läst ca 30 sidor men den är sååå bra! :D
Skönt att ha alla böckerna, så nu är det bara att köra på, nu vet jag att jag har nåt att göra den första tiden i Norge iaf :P haha..

Det har även löst sig väldigt bra me internet i Norge förhoppningsvis :).. Jag skrev till Julle och frågade om hon visste nåt bra trådlöst bredband i Norge, mitt som jag har nu fungerar nämligen inte i Norge, lr det fungerar men är svindyrt! Så då skrev hon att jag kunde ta hennes, när hon är i Sverige kan hon använda Annas så hon behövde inte sitt :).. Så det blev ju kanonbra, slipper jag hålla på o ordna med det, beställa det och så :).. Dator har jag ju, som det är nu så fungerar den ju inte så bra men ska köpa en hårddisk idag så sen ska den förhoppningsvis fungera.. Är förmodligen så att datorn är så full så att den inte fungerar som den ska.. Var nämligen så att jag skulle installera det nya msn och när jag hade gjort det så fungerade inte internet över huvudtaget, så då tog jag bort det igen.. prövade o installera det igen men då sluta internet o fungera igen, kollade då hur mycket ledigt utrymme det fanns i datorn och det var INTE mycket.. så då förstod jag att det förmodligen är så att datorn är för full, och det är ju iof inte så konstigt.. Har en HEL DEL musik och kort i datorn.. Så jag hoppas att det ska fungera sen när jag fått lägga över en del på hårddisken..

Jag har också tänkt mig att jag ska köpa en kombinerad video/dvd.. Vi har ju nämligen en hel del vanliga filmer så då tänkte jag att jag köper en kombinerad så kan jag titta både på dom vanliga filmerna och dvd:erna..
Som det var när jag var och hälsade på i Norge så var det nämligen bara italienska/grekiska på tv:n jag har i mitt hus och det var inte så kul o titta på kan jag säga.. Fanns 1 kanal som gick att titta på, det var ungefär som italiens MTV.. Dom spela mest musikvideos, men pratat emellan var på italienska/grekiska.. Så det gick ju an då, bara en helg, men nu när jag ska bo där permanent så känns det som att det kan bli ganska seegt utan en dvd/video :)..

Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha på mig på lördag, lutar nog åt det på bilden fast ett par jeans istället för kjolen.. Men men, ska ju till stan på fredag som sagt så man vet ju aldrig om man hittar nåt då :P..


Aja, nu ska jag gå upp till syrran o se hur de e me henne..
Hörs..

-Frida

Dålig väderdag!

Har nu suttit vid datorn så länge att jag fått ont i rumpan! ILLA! :(
Sitter o försöker få tag i frisören, är upptaget hela tiden, tänkte jag skulle se om dom hade någon klipptid den här veckan..

Har inte gjort mycket idag, suttit här hela dagen i stort sett.. fixat mat åt mig o syrran som är hemma (sjuk) idag, men hon hade sån huvudvärk o mådde illa så hon kunde inte äta sen ändå så då blev bara jag iaf.. Varit i ladugården med, men de va ju imorse..
Har nyss pratat me Malin på msn, planerat lite inför helgen :).. Ska bli såååå kul o få träffa alla igen!! :)

Bästa låten just nu: Linkin park- Leave out all the rest *älskar*, så klart allt med Volbeat också då men just nu är Linkin park vassast!


-Frida


Trött


Har precis tittat på "Prison Break" :).. Kom hem från träningen vid ca halv tio, så nu är jag gaanska så seg i kroppen om man säger så..

Nu blir det sängen tror jag, upp vid åtta imorgon som vanligt o hjälpa pappa..
lr nu börjar visst "SATC" så då blir det nog inte sängen meddetsamma iaf :P..

Åhh, vill ha den här på vaden!!!

-Frida

Måndag

Jahopp då var det måndag då, min sista måndag i Sverige på ett tag :P.. Eller vi ska ju till Sälen v. 8 söndag- torsdag :).. Grymt pepp inför Sälen nu kan jag säga!! :D Men förutom det så dröjer det nog ett tag innan jag spenderar en måndag här i sverige :)..
Idag har jag inte gjort mycket, mest suttit vid datorn.. var ute o gick en sväng förut, var tvungen o gå bort o kolla i lill- räfstad att vi inte gjorde för stor märken när Eskil skjutsa hem mig i lördag, vi åkte nämligen mitt-över-vägen från Hovstad :P..
Ikväll blir de träning :D.. Sköönt!

1 år sedan Robin togs ifrån oss idag! :( Du är grymt saknad! Mina tankar idag går till hans nära och kära..

Blir ett kort inlägg, har inte så mycket annat att skriva just nu..

-Frida

OBS!

Har nu ändrat igen.. utifrån kommentarerna jag fick på min andra blogg som jag bad om så har valt att gå tillbaka till den här bloggen igen.. Själv tyckte jag lite bättre om den andra bloggen men det var så lite så jag valde istället att gå på läsarnas åsikter, tycker det är viktigare..
Så nu blir det att använda den här bloggen igen :)..

Vad har hänt sen sist då?
I fredags blev det myys med familjen framför tv:n :).. Gäller ju o passa på innan jag sticker :)..
Var grymt sugen på utgång i lördags så frågade Malin L men hon var inte sugen så de blev de inget med, så jag drog till Björnhultet istället.. Rickard fyllde år så han hade fest, var tyvärr mycket annat som hände också och många som inte var hemma så vi blev tyvärr inte så många men är ju alltid trevligt o träffas så det var kul iaf :).. Blev dock ganska tidig hemgång, var hemma redan vid ca halv tolv.. Skulle igentligen sovit där men fick skjuts hem av Eskil istället, så det får man tacka så mycket för! :)
Idag blev det middag hos faster som snart fyller år :).. Himla trevligt med good mat! :)
Annars har det inte hänt mycket i helgen, mest tagit det lugnt..

I veckan får jag förhoppningsvis klipptid, ska sola och så ska mamma hänga me mig in till stan o handla lite saker jag behöver ha med mig till norge..
Ska till stallet med, prata med Lovisa och så måste jag ju prata lite me Lena o Jens med ;P.. Oj oj säger jag bara, skulle kunna spendera hela dagar där bara med att prata me dom :).. Trivs sååå bra med dom, kan prata om så mycket med dom som jag inte kan prata med andra om.. Kommer sakna er allra mest när jag är i Norge!!



Hörs förhoppningvis imorgon..


~Frida
 


Onsdag

Idag blir det nog backen med syster.. Är ju bara en backe öppen så vi tänkte bara åka på eftermiddagen, blir lite långtråkigt annars om man ska åka en hel dag i bara en backe..
Mamma o brorsan har börjar jobba idag igen så syrran och jag är ensamma hemma :)..

-Frida

VOLBEAT

Nu funderar och funderar och funderar och funderar jag.... Norge lr inte? Ska nog åka o kolla hur det verkar iaf :)..

Idag har det varit lugnt, suttit vid datorn hela dagen i stort sett! Sett på en film på datorn så de räknas ju nästan som tv :P..
Tittade på "Step up 2" me syrran förut, Riktigt bra film enligt mig!! :D

Måste ta tag i mitt liv! Kan inte bara sitta här..

Imorgon blir de nog backen med syrran :).. Värma upp inför vi ska till Sälen :P..

Loove VOLBEAT! :D Dom e såå bra :).. Typ de enda som spelas i högtalarna nu är Volbeat, Takida, Iron Maiden, Metallica o ACDC :).. And I like it! :)




Satt o titta på tatoos igår :).. Hitta några fina! :) Den svarta rosen är nog min favorit, skulle inte vara fel med den på vaden! :D




-Frida

Arbetslöshet suger!!!

Idag har det än så länge varit lugnt.. Var i ladugården imorse, gjorde klart åt pappa som jag brukar göra, så kan han åka tidigare till skogen och hinner köra mer.. Sen har jag bakat en kaka (pepparkaksrulltårta med saffranskräm i :)), tyckte den lät ganska smarrig :P, efter det har jag bara suttit vid datorn.. bara mamma o jag hemma så ska käka lite nu sen får jag se vad det blir..
Har suttit o fixat lite i paint.net men blir bara irriterad o arg när det inte blir som jag vill o jag inte förstår mig på det! :P

Hörs kanske senare..

-Frida

Motion

Jahopp, igår var jag i vikingstad då.. var chaufför åt farmor (jag stannade där under tiden).. så vi åkte vid ca halv tolv o så var vi hemma vid strax efter halv sju, så igår kväll orkade jag inte blogga, orkade inte ens starta datorn..

Idag var först pappa o jag ute o åkte skridskor (DE NI! Inte illa, pappa o jag gjorde nåt tillsammans, bara vi två!! De händer inte ofta kan jag säga, vi har faktiskt lyckats hålla sams hyffsat bra nu!:S) Men men, iaf så åkte vi skridskor på förmiddagen då.. började åka vid ca elva och slutade vid ca tolv, under den tiden hann vi o åka en jävla bit kan jag säga, plus att det var i pappa tempo :P.. och  han med hans långa ben, då går det undan kan jag säga.. sista km var jobbig som fan! :), men de var bara o kämpa på för hem var vi ju tvungna o komma :P..Aja, fick ju bra med motion :P..
I eftermiddag har vi varit hos farmor, var bjudna på lunch och eftermiddagsfika hos henne..

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, sugen på o åka till backen o värma upp lite inför vi ska till sälen :P.. Låångt tills dess men man vet ju aldrig hur länge snön ligger kvar här nere så det är ju bäst o passa på :)..
Ska till Bjärka o prata me Lovisa på kvällen med :)..

Malin o jag pratade om att vi skulle dra ihop tjejgänget o typ käka mat/festa :).. Har pratat me Mli o Becca me och dom e på! Så vi får väl försöka styr upp ngt snart!! :)

Ska kolla klart på "You, me and dupree" (Så fult på svenska som de stod i tidningen:P) nu, sen blir de nog sängen tror jag..

Hörs!!

-Frida

Fredag (Lugn dag)


Har varit en lugn dag idag, förmiddagen gjorde jag inte mycket.. satt vid datorn o tv:n :)..
Nu på eftermiddagen har jag varit ute me syrran o mamma o åkt skridskor på sjön.. Super mysigt! :) Solen sken o vädret var kanon!! Isen var super bra, jätte blank o fin!! :D Kommer inte ihåg om jag åkte nåt förra vintern, under gymnasiet så åkte vi ju annars en hel del.. brukade spela hockey me brorsan o grabbarna på sommen :), men tror inte jag åkte nåt förra året.. jobbade ju rätt mycke då och när jag var ledig tror jag inte att de var nån is :S..

Ikväll blir det nog sitta framför tv:n o mysa, titta på en film o äta god mat förhoppningsvis :).. Myys!

Imorgon har jag lovat att följa med farmor till vikingstad, till hennes bror o hans familj :).. hon var orolig att det skulle vara dåligt väglag så hon undrade om jag inte kunde köra.. så imorgon hinner man väl inte med så mycket mer skulle jag tro..

Ha de fint..

-Frida

Gott Nytt 2009!

Jaha, då var det nyårsafton igår då.. Dagen var lugn, gjort inte så mycket.. Syrran o jag var ute o gick i en timme på eftermiddagen.. Sen hem o hjälpa till lite med maten och sen börja fixa sig iordning inför kvällen..

Så här snygga var vi när vi var ute o gick ;P..


Och här en bild på kvällens outfit :)



Idag har jag inte gjort någonting, legat framför tv:n hela dagen.. Har inte orkat med så mycket mer :P..
Nu är det dags för lite kvällsmat :)..

-Frida