Tårarna rinnandes..

Somnade med tårarna rinnandes nedför kinder igår kväll :(.. Får sådana där ångest attacker över mitt liv, Vad fan ska jag göra?!
Jag har ingen aning om vad jag vill göra, lr det finns så mycket jag skulle vilja göra men hur? :( Just nu skulle jag bara vilja resa, är så trött på allt som har med jobb att göra.. eller är igentligen inte trött på att jobba, skulle igentligen bara vilja hitta ett jobb som passar mig och kunna slå mig till ro.. Kunna umgås med mina vänner på fritiden men framför allt skaffa en ny HÄST! Är så fruktansvärt sugen på en ny häst, men med det liv som jag lever nu så är det inte möjligt! :( Just nu är min största önskan bara att köpa en ny häst!
Men som sagt så går det ju inte bara att hitta ett jobb så därför är jag grymt sugen på att resa, kanske tre veckor/en månad eller ngt sådant, bara glömma allt som har med vardagen att göra! Men jag vill inte resa själv och jag har ingen att resa med, alla har pojkvänner eller jobb :(..
Norge eller Sverige?? Trivs inte helt bra någonstans, saknar mina vänner i norge när jag är i sverige (tror aldrig jag haft så fina vänner förut som jag fått i norge nu), men samtidigt så saknar jag livet, familjen, vännerna i sverige så mycket när jag är norge..
Känns som jag aldrig kommer till ro någonstans, allt känns så tillfälligt :(..


What have I become,
I'm always on the run
Chasing demons will I fail again?
Watch me come undone,
I'm helpless on my own
I'm a time-bomb baby ready to explode
I want to be closer









-Frida


Party

En party peppare!!



Jaha då var de fredag då, men va gör de! Kommer ju ändå ingenstans :(..
Sjukt vad man blir party/rese sugen när man inte kan!! :(
Fick den lusten till och ut o resa nu, har ju alltid drömt om Australien.. Eller Bali vore inte heller fel.. Eller kanske Cypern:P, Kalifornien o hälsa på släkten?.. Ja ni, finns mååånga ställen jag skulle kunna tänka mig :P..

En början skulle ju vara att glömma vardagen lite genom att bege sig till Örs imorgon :P haha, men de blir de nog tyvärr inget me.. Blir istället mat hos mormor o morfar på kvällen skulle jag tro :S..

Drömma kan man ju alltid..






-Frida

Love!


Takidas senaste från "The Darker Instinct", inte en av dom bästa låtarna men ändå grymt bra! Allt från Takida är bra ;P..



Jaha, då sitter man här då.. Är ju typ vad jag gjort sen jag kom hem från sjukhuset förra tisdagen :(.. Sååå segt att inte kunna göra ngt, inte ta sig någonstans.. Igår fick jag iaf lämna huset för andra gången på en vecka :P.. Mamma kom först hem och fixade lunch sen åkte vi till stan en sväng.. Skulle hämta en tavla som mamma och pappa fått och som var på inramning, sen skulle vi även se om vi kunde hitta några presenter till min kusin och mormor som fyllt/fyller år :).. På vägen hem från stan svängde vi förbi stallet (Bjärka) och hämtade min klubbjacka som igentligen kom i vintras men som jag inte haft någon möjlighet/glömt att hämta :).. Jätte fin var den! :D
Igår kväll var vi sedan bjudna till kusinerna (kusinen som fyllde år :)) på mat och fika :)..
Min fot/vad har krympt ganska så mycket sedan jag blev gipsad, förut kunde man inte få in ngt finger mellan gipset och vaden och nu får man in ca tre fingrar.. Men igår när vi hade varit i stan så hade foten/vaden svullnat upp ganska så rejält, gipset spännde då åt som fasen.. Vilket ju naturligtvis gjorde att jag fick ganska ont..
Var ju ungefär samma i fredags men som tur var så har jag inte haft så ont idag som jag hade i lördags :).. Det spänner och värker lite på innersidan där dom har sytt men jag hoppas att det ska släppa snart, har ju slutat med den lite starkare tabletten som jag käkat sen jag kom hem nu så det göra väl också att det värker lite extra..

Resten av veckan blir väl lugn antar jag, ska till mormor och morfar på lördag och fira mormor om det inte blir Örs, vilket det tyvärr inte ser ut som nu :(.. Men men, vi får se.. Hoppas hoppas..




-Frida

Jävla otur!

Jaha, då har man haft en jävla otur igen då! :(
Började med att jag tog bilen hem från Norge på fredagen, hade kalas med släkten för mig som hade fyllt år på kvällen..
Lördagen blev sen lugn, syrran o jag låg ute o solade på förmiddagen..
På kvällen åkte vi sen till Eskil ute i Knäppsvik på "Sommaravslutning på logen" :).. Kvällen började väldigt bra, Bella körde så för en gångs skulle fick jag faktiskt dricka :P..
När vi kom dit så blev det sedan att jag umgicks mest med Emma och Elin.. Vi skulle efter en stund gå på toa, då trodde vi inte att vi fick gå in på toa så vi hittade en bra plats ute i skogen :P.. Men senare när vi skulle på toa igen så fick vi veta att vi fick gå in så då gjorde vi det.. Men när vi sen kom igen ännu senare så hade dom låst så då fick vi inte gå in iaf! Så då skulle vi gå på våran plats vi hittat i skogen :P, den här gången var det bara Elin och jag.. När jag då skulle ned för dikes kanten så halkade jag och satte mig på foten, var även ett rör där som gick under vägen så förmodligen så satte jag mig på det röret också.. Iaf hör jag när jag råkar sätta mig på benet att det "smäller till" och känner sedan en fruktansvärd smärta nere i fotleden, då förstod jag att jag brutit fotleden! Jag fick då hasa mig upp lite o slänten och lyfta tillrätta foten som som låg helt snett (det visade sig sedan på röntgen bilderna att foten förmodligen var ur led också).. Jag ropade sedan på Elin men ingen kom, kommer då ihåg att jag tänkte "Snälla snälla hör mig någon! Jag svimmar om ingen hittar mig snart!", jag ropade då på Elin och tack gode gud så hörde hon mig då och kom :).. Jag sa då åt henne att hämta Fredrik så hon försvann för att göra det.. Sedan vet jag bara att jag hör att Elin och Emma kommer tillbaka och Fredrik.. Sen vet jag bara att Martin kommer med sin bil och dom lyfter in mig i bilen och han kör hem mig till mamma och pappa så byter vi bil och sen kör mamma och pappa mig till akuten..
Klockan var väl då inte mer än tolv-ett eller ngt sådant när vi kommer in till akuten.. Det blir då röntgen så fort jag kommer in och det visar att alla tre benen är av precis ovanför fotleden.. Jag sa då att jag kände frakturerna som satt på in- och ut sidan av fotleden, han sa då att det även fanns tecken i leden på att den nog kanske hade varit ur led också, jag sa då att jag hade fått lyfta tillrätta foten och då sa han att då kunde det nog stämma att foten varit ur led och att jag själv hade lyft till rätta den när jag låg där ute i skogen..
Han sa då att det skulle bli operation för min del och att dom inte riktigt visste när men att det förmodligen skulle bli under söndagen... Jag fick då komma upp till ett rum sen var det bara att vänta..
Ett par timmar eller ngt sådant kommer det sedan in en kvinna i 40-45 års åldern som hade gjort i stort sett precis samma sak som jag.. Hon var på väg hem från en 40 års fest när dom skulle gena genom skogen, hon hade då högklackat och trampade snett och bröt foten, hon fick också opereras så vi följde varandra dom där dagarna jag låg på sjukhuset, bara att jag fick göra allt lite tidigare än henne :P.. Ända skillnaden är att hon nu får stödja på sitt gips men det får inte jag..
Iaf så fick ju inte äta eller dricka ngt pga av att det rätt som det var kunde bli så att vi skulle opereras..
Sedan under kvällen, rättare sagt klockan 20 på söndag kvällen blev det dags för operation för min del, jag var sedan tillbaka på mitt rum efter en lyckad operation ca klockan 01.. Jag kunde sedan inte under dagen äta i stort sett ngt på grund av att jag mådde så illa efter narkosen.. Senare under eftermiddagen så berättade dom att dom skulle så fort svullnaden gått ned (troligtvis under tisdag förmiddagen) göra ett helgips på benet, jag hade då bara en gips skena under benet och foten och bandage, sedan skulle vi nog få åka hem efter det så fort vi inte hade så ont utan att vi klarade oss med vanliga (lite starkare) panodil.. Så då var det bara att vänta igen..
Under tisdag natten hade jag så ont i foten så jag trodde jag skulle dö, förut hade det mest gjort ont nere i fotleden, nu gjorde det ont ända upp över knät.. Det var nästan den värsta natten hittils.. Iaf så kom doktorn och kollade på foten på tisdag morgonen och tyckte att det såg ganska bra ut så då var det dags för det riktiga gipset.. Jag blev då gipsad under förmiddagen och fick sen åka hem under eftermiddagen..
Jag har sedan dess legat i sängen här hemma och inte kunnat gjort ngt annat, knappt kunnat sitta upp ens för att det gjort så ont om jag inte haft foten i högläge men nu börjar det bli lite bättre..
Igår kväll var det faktiskt så pass bra att jag kunde lämna huset, bli hämtad av Bella och sedan åka till Pelle en stund, mycket skönt/trevligt! :) Får se om det händer ngt i veckan, förmodligen inte.. Eftersom alla jobbar och går i skolan så tar jag mig ingenstans så blir väl att ligga hemma och glo.. Ev. kanske Örs nästa lördag om jag orkar och hittar ngn som vill köra för det klarar jag nog inte, inte ens pappas skulle jag tro eftersom det är höger som jag brutit.. Men är såå sugen på Örs så får se om jag kan hitta ngn som köra som sagt! :)

Nej nu blir de film me syster yster! :) Fick dom tre första "Alias" boxarna när jag fyllde år så nu sitter vi och tittar på dom :)..
Ha de fint..



-Frida

Takida!!!

Jobb, jobb, jobb, så ser det fortfarande ut och kommer väl göra fram över :P..

Var och röntgade lungorna i måndags, har inte fått svaren än då dom skulle skicka bilderna till Espen så får jag prata med honom sen.. Svaren på allergi testerna har jag inte heller fått svar på, hoppas dom kommer snart.. Tror visserligen inte att dom kommer visa att jag har nån allergi men vore iaf skönt att får veta de då..

Ikväll kommer mamma, pappa och syster hit och hälsar på över helgen! :D Ska bli såå kul att äntligen få visa hur jag har det här i Norge.. Jag jobbar 16-22 så dom kommer till mitt jobb så får vi se vad klockan är när dom kommer, om dom åker hem till mig i förväg eller om dom väntar tills jag slutar jobbet..
Imorgon jobbar jag 10-18, så då har jag frågat mamma om dom kanske kunde hjälpa mig genom att lunch fodra åt mig :).. Sen har jag tänkt mig att vi åker till Lilleström och äter på resturang på kvällen :)..
På lördag har jag stallet men är ju ganska mycket tid mellan fodringarna så då får vi se vad vi ska hitta på :)..
Sen åker dom hem igen på söndag..

Sen jobbar jag måndag-tisdag på Coop sen ledig resten av veckan :D.. Beroende på om jag sedan kan få ledig ngt från stallet eller inte så får jag se när jag åker till Sverige.. Vet iaf att jag åker hem över nästa helg, förmodligen blir det fredag-söndag.. Blir då att fira min födelsedag på fredag kvällen sen har Eskil fest på lördagen :D..










-Frida