Hemma

Är hemma i Rimforsa nu o de e riktigt skönt! :)

I Fredags kom jag till Kisa vid ca kvart i tre så då väntade jag på syrran som slutade skolan vid tjugor över tre sen åkte vi direkt hem till mamma o pappa, mamma skulle sen på kommunfest så hon skulle åka vid fem ocg jag hade lovat att skjutsa henne, så syrran o jag gjorde de sen åkte vi direkt till mormor och morfar där vi fikade o pratade sen åkte vi vidare till moster där vi pratade ännu mer och tittade på film :).. Sen drog vi oss hemåt vid ett ungefär, sen hade jag lovat att hämta mamma igen så vid ca kvart i två åkte jag ner till Rimforsa igen och hämtade henne.. 

Igår följde jag med pappa o brorsan o tittade på Novemberkåsan (endurotävling) i Vimmerby sen på kvällen va jag med mamma på syföreningsauktion i kättilstad, inte så värst kul direkt men fick ju iaf tid att umgås me mamma lite o hon slapp åka dit själv :P.. Måste ju vara lite snäll :P..

Idag har jag inte gjort mycket, fixat me bilen.. lampan som varnar för bromsbeläggförslitning började lysa för ett tag sen så brorsan hade fixat nya så vi skulle byta bromsbeläggen nu när jag var hemma.. Men när vi fick ta bort däcken så var inte bromsbeläggen alls nedslitna knappt, men sen såg brorsan att kabeln som sitter i bromsbelägget, som varnar när det är nedslitet hade legat emot och slitits av så det var därför lampan lyste.. så vi bytte bara det bromsbelägget sen la vi på vinterdäcken med :)..

Så har min helg sett ut! :) Imorgon, skulle tro att det blir mitt på dagen, så åker jag tillbaka till skåne igen så får vi se när jag kommer hem sen..


Har gjort lite mindre ändringar på bloggen, roligt med lite förändring :)..

Ha det så bra så hör jag av mig snart igen! :)
-Frida