Nyårsafton!


Nyårsafton idag då! Paaarty ikväll!!
Brorsan ska ha fest här hemma, lr inte i huset där vi bor utan i huset som vi hyr ut på sommrarna :).. Så det blir nog nice!! :) Ska först äta mat vid sju och sen blir de feest! Sen blir det raketer vid tolv, både våra egna plus att vi ju ser typ alla raketer som skjuts upp i Rimforsa så de e inte fel!! :D


Imorgon blir det att titta på Ivanhoe me mamma ;D.. tradition för våran del ;P..

Nej nu ska jag hitta på nåt annat.. Får väl se om jag ev kanske skulle ta lite av den där ÄCKLIGA hostmedicinen som mamma försöker tvinga i mig :P.. Är lite så där halvförkyld, och då har ju naturligtvis min jävla rethosta kommit tillbaka! Känns som hostar sönder bröstet ungefär :(.. Nej nu ska jag inte klaga! :P

Får se om vi hörs imorgon, kanske är för trött för att skriva imorgon :P hehe..
Aja, ha en bra kväll iaf!! :)

-Frida

Måndag=Prison break :P


Oohhh shit va de e spännande!!!
Precis tittat på Prison Break o de e såå spännande så jag kan knappt titta :P.. Och han är sååå snygg! Jag tror inte att de finns nån man på jorden som ser bättre ut än honom, han har allt! :P

Blev förövrigt stan o lite shopping me mor idag.. blev inte så där jätte mycke shoppat dock, köpte två tröjor o en t-shirt..

Nej nu blir det sängen! Upp vid tjugo över fem (!) imorgon bitti :S.. ska ta ladugården åt pappa så han får lite sovmorgon..

-Frida

Söndag

Längtar tills i sommar!! Hultsfred!! :D


Sitter här i soffan nu me datorn i knät :).. Just nu tittar jag på "Bones sen blir det väl nån film :).. gick visst flera stycken samtidigt på tv:n såg jag..

Igår hände inte mycke, tog de lugnt hela dagen.. På kvällen va mamma, pappa o syrran i Norstad hos pappas kusin me familj.. jag stanna hemma, gjorde klart i ladugården åt pappa.. Macke kom sen förbi med mina skor, så fick han sina o så tog han me Jennies väska.. vi blev sen stående o prata i typ en timme :P..

Orkade sen inte fixa nån mat så ringde i beställde pizza, åkte och hämtade den o köpte lite godis sen bäddade jag ner mig o tittade på film hela kvällen..

Idag har jag inte heller gjort mycket, suttit vid datorn o tv:n.. Blir väl film ikväll igen...

Imorgon och på tisdag ska jag hjälpa Jens i stallet, ska mocka åt honom :).. Skönt o ha nåt o göra!
På tisdag ska jag även till arbetsförmedlingen.. lika kul som alltid, INTE! Känns inte som att det ger så mycket ändå så igentligen skulle det kunna kvitta men men..

Som det ser ut nu så festar jag nog med brorsan o hans kompisar på nyår, har inte hittat nån annan fest o nu e de ju bara två dagar kvar så skulle tro att det blir så.. Vi ska ha fest här hemma så vill ni komma så hör av er!! :D Vore kul om det kom några som jag känner/några av mina kompisar :).. Om det är någon som orkar åka hit :S.. men men, vi får se..

Ha de bra så länge iaf..

-Frida


Skogstur me pinne i låret


Blev Kisa igår, hittade ingen förfest så åkte direkt till Folkets hus.. Åkte ner till moster (hon skulle skjutsa ner mig), började dricka o sminka mig där :).. i sista stund, när jag i stort sett är klar för att åka så bestämmer sig moster för att följa med mig! :D Så hon slänger på sig kläder o smink och så fick Brian skjutsa oss istället, Matthsson följde även med ner till Kisa :).. Var nere i Kisa vid ca elva, blev lite sent men men..
Vi gick direkt in o beställde dricka sen blev de o röjja på dansgolvet till Frallan som spela tills klockan ett när de stängde! Grym kväll, kul som fan! :)




Idag har mamma o jag varit i skogen o hälsat på pappa när han jobba :).. vi båda två var impade över oss själva när vi hade gått en bra bit, hade varken snubblat eller ramlat en enda gång :P..
När vi sen hade hälsat på pappa och skulle gå tillbaka, vilket var en jävla bit i typ oframkomlig terräng:P, så dratta jag ju naturligtvis omkull! sträckte till ena axeln först så de gjort ordentligt ont men de gick över rätt snabbt.. Naturligtvis så hinner vi bara gå en liten bit så håller jag på o dra omkull en gång till, smidig som jag är så redde jag ut det genom att hugga tag i ett träd, men de blev inte smärtfritt de heller! Slutade med att jag körde en pinne/kvist rakt i låret, vilket i sin tur slutade med trasiga byxor med blod på! Så nu är det konstaterat, jag kan inte gå i skogen utan o ställa till det! :P

Aja, ikväll (om ungefär 1 tim) ska vi till faster o hennes familj, dom bor typ bara 3-4 km ifrån oss så är ingen lång resa lr så :P.. men blir ändå inte att vi ses så där jätte ofta så det ska bli trevligt :)..

Annars har jag inga andra planer för resten av veckan än så länge, får se nåt brukar det ju alltid dyka upp :)..


-Frida
     

Dagen efter..

Julafton blev mycket bra för min del!! :) hela släkten samlades här hos oss vid ett, vi åt mat, tittade på Kalle anka (för första gången någonsin tror jag, förut har tomten alltid kommit vid tre men nu kommer han inte längre så då blev de kalle anka :)), efter de dela vi ut julklapparna :).. sen på kvällen så åt vi tomtegröt o fikade senare sen.. kvällen avslutades med att mamma, syrran o jag åkte på midnattsmässan i kyrkan, jag är ju ingen fantast av att gå i kyrkan precis men hade lovat att följa med, var ganska mysigt faktiskt :)..
Julklapparna blev inte så mycket överraskning för mig, visste det mesta jag skulle få :P.. fick en tavla, mjukis byxor/tröja, resten tror jag att jag visste om innan.. fick linne, kjol, spetströja, bilklädsel, högtalare till bilen, baslåda/slutsteg till bilen.. tror de va allt :)..

Nu ska jag snart gå o duscha sen ska vi till mormor o morfar och äta julmiddag :).. Gott!! :)
Ikväll blir de fest men har fortfarande inte bestämt var faktiskt :S.. hade så många alternativ förut men nu vet jag inte alls :S.. bjuden till norrköping men dit vet jag inte om jag hinner, vill åka till Kisa men där har jag inte hittat nån förfest så jag vet inte :S.. Får se hur de blir!

-Frida

GOOD JUUL!!

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!! :) Hoppas ni får en kanon bra julafton!!




-Frida

Dan´ före dan´

Julafton imorgon!! :D Såå mysigt!! Hela släkten kommer till oss mitt på dagen och stannar hela eftermiddagen, då åker faster och hennes familj hem medans dom andra i släkten stannar hela kvällen också :)..

Idag har jag varit på Fredrikborgs ridsport, hämtade min säkerhetsväst som jag beställde för länge sen och så provade jag även ut klubbjacka :)..
Stannade till i Bjärka o prata lite me Jens :).. Hjälpte honom ta in hästarna..
När jag sen kom till Rimforsa hade jag tänkt att jag skulle sola men då va de stängt (igen!) så de blev de inget me :(.. Köpte lite blommor åt mamma sen drog jag hem..
Har sen tillsammans med mamma o syrran pyntat granen o ställt fram det sista julpyntet :).. var även ute i ladugården en sväng o hjälpte pappa..
Nu blir de nog snart nästan sängdags, var inget vettigt på tv ikväll o ska upp imorgon bitti o hjälpa pappa i ladugården så kan de ju snart va dags att krypa till kojjs :)..


GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!!
Hoppas ni får en bra dag :)..


-Frida

Det närmar sig!

Inte riktigt hunnit med att blogga i helgen så blir ett långt inlägg idag :)..

Sitter här o peppar med julmusik (Triad- Tänd ett ljus) :).. Dagen har bestått av att handla typ all mat inför julafton med mamma i förmiddags sen hem o käka o sen har vi (syrran, mamma o jag) slagit in julklappar hela eftermiddagen i stort sett, städat en del också.. Mysigt! Nu är det snart mat sen blir de träning ikväll :)..

Helgen bestod annars av shopping i fredags, heldag blev de me en himla massa inhandlat.. handlade typ alla julklappar till mig själv som jag ska få av mamma o pappa :P.. så kommer ju inte direkt blir några överraskningar på julafton men men :P.. Nu fick jag ju köpa precis det jag vill ha så de e ju inte så dumt! :)

I lördags så blev de julgodisbak hos mormor o morfar me mamma, mormor, syrran o kusin Alice :)..
Brorsan o jag skulle till Kisa mitt på dagen o byta en av hans födelsedags presenter o bolaget men när vi bara kommit en liten bit kom han på att det skulle komma en kille o kolla på Hondan men vi sa att vi åker ändå så får vi se när han ringde så fick vi åka hem då, vi hann i stort sett bara ett par km så ringde han (var ungefär halvvägs till Kisa) då stod han hemma på ladugårdsplanen hos oss :P.. så de va bara o vända hem igen, så det blev inget bolag då.. som tur var så hade jag redan handlat dricka som jag behövde o brorsan hade en del han me..
Sen på lördag kvällen blev de iaf fest hos Macke i Kisa :).. Jag var chaufför så blev ingen dricka för min del men hade faktiskt riktigt kul iaf! Jävligt roligt folk där! :D Så de blev en lyckad kväll, även om den kunde blivit mer lyckad om den innehållet alkohol för min del med men men, de får jag ta nästa gång! ;D Åkte hem vid ca halv fyra ungefär, hade bilen full av folk som skulle skjutsas hem så brorsan o jag var hemma vid ca fem på morgonen :P.. Så i söndags blev det att sova länge kan jag säga! :) Sköönt :)..
Söndagen blev lugn, på kvällen var mamma o jag i rimforsa, lämna min bil till moster, hon lånar den för Brian har tagit deras till flygplatsen :)..


Bara en dag kvar nu! :D

Fortfarande inget bestämt men hoppas på att det blir Kisa på juldagen :).. Så som sagt va, nån som hör nåt om nån fest i Kisa då så säg till! ;D


-Frida

Torsdag

Sitter o dreglar över kläder på Staydirt.se :P.. Hittat massor som jag vill ha!! Sååå snygga tröjor o kepsar bla :)...
Har några favoriter :).. Bla den vita hoodien med rosa o svart tryck, den svarta hoodien med stjärnor på (tryck fram och bak), t-shirten med rosa hustler tryck på och det vita och det gråa linnet :).. Mina favoriter men fanns grymt mycket snyygt! :D



Tvättade och storstädade bilen förut idag så nu är den fiiin! :) Dammsugade, torkade o putsade innuti och tvättade på utsidan :).. Var verkligen behövligt kan jag säga!
Annars har jag inte gjort nåt idag i stort sett, suttit vid tv:n med datorn o knät... Låångtråkigt..

Imorgon blir de stan o SHOPPING! ;D hehe..

-Frida


Onsdag

Idag också har jag varit hos mormor o morfar hela dagen i stort sett, har gjort köttbullar hela dagen, blev väl ungefär runt 700-800 köttbullar skulle jag gissa på.. både vi, mormor o morfar o moster och hennes familj som skulle ha så det gick o åt o göra några stycken :P..

Oh, tittade på "Bonde söker fru" förut... Har nästan blivit förälskad i Elias som bott hos Hanna (tjejen som är bonde), hihi :)... Han är ju så himla sööt! ^^ Så snäll o söt! Älskar hans dialekt! ;P Vill också träffa någon som honom...



Nu blir det nog snart sängen, inte mycke vettigt på tv ikväll*suck*..

Imorgon blir de väl att ta de lugnt skulle jag tro o på fredag blir de stan då..
På lördag blir de troligtvis fest hos Sandra! :D Kul!!

-Frida


Tisdag

Känner att träningsverken från igår börjar komma nu :P.. hehe, skönt då vet man att man kört hårt, lr att man är otränad :P..

Imorse lämnade jag in brorsan bil på verkstan sen har jag suttit hos mormor o morfar och glott på tv hela förmiddagen, tolv hade jag tänkt mig att jag skulle gå o sola men då var det lunch stängt ända till två så då strunta jag i de o gick hem till moster istället :).. fikade o pratade massor, mycket trevligt! :).. sen hämtade jag bilen igen o åkte hem, sen har jag bara suttit vid datorn.. slapp dag, som dom flesta andra :P..

Imorgon ska jag göra köttbullar med mormor ;P.. Mysigt! :)

Funderar på att åka till Kisa o festa på juldagen, skulle vara grymt! :) Ska bara hitta någon förfest! :) Säg till om ni vet nån! ;)
Måste hitta en klänning/tunica på fredag :).. Till juldagen ev. Julafton/nyåsafton :).. och smink! :P



Nu slutade precis Ugly Betty så nu blir de film :).. Kan inte bestämma mig bara om jag ska se Titanic eller Bodyguard, blir nog båda (sappande mellan kanalerna) skulle jag tro :P..

Ha de fint alla!

-Frida

Måndag

Dagens låt: Lady Gaga- Paparazzi

Sov till ett, hänga upp tvätt, käka o sen sitta vid datorn.. Så har min dag sett ut, börjar bli jävligt seegt nu kan jag säga då typ dom flesta dagarna ser ut som denna.. Kommer bli galen om jag inte hittar nåt jobb snart.. Måste ta tag i mig själv o skriva in mig på körskola me o börja me körkortet :).. Vill ha de nu!! :P

Dags att köra in ved..
Ikväll blir de träning :D.. Skönt!
Lämna brorsans bil på verkstan imorgon bitti..

Längtar till Julafton!!! Sååå mysigt!!


Ensamheten är fruktansvärt jobbig :(...




-Frida

Söndag= seg dag

Jahopp, då sitter man här vid tv:n med datorn i knät :).. Haft en slapp dag idag, behövdes kan jag säga..
Fest hos Per igår, lyckad kväll.. hade roligare förra helgen men var ingen dålig kväll igår heller kan jag säga :).. Tack Per för två mycket lyckade fester! :)
Sov hos Per sen åkte vi hem vid ca halv tolv i förmiddags.. sen har vi bara tittat på film hela eftermiddagen.. Skönt att bara ta de lugnt! Pratade med Karin så nu har man kanske en häst o rida på, hon har två unghästar som hon håller på o rida in men är inte lätt o hinna me skolan också så ska ev hjälpa henne lite o rida dom :).. Kul! :D

Blev stan med Malin G igår med, himla kul o träffas måste jag säga! Alldeles FÖR länge sen sist.. Vi shoppade julklappar o pratade, himla mysigt! :)

Nu sitter jag o tittar på Greys, sen blir de One three hill o senare ikväll blir de Wallander :)..
I veckan har jag inte mycke inplanerat, ska lämna in brorsans bil på tisdag morgon, stan på fredag me mamma, syrran o mormor tror jag, handla dom sista julklapparna, är ju som vanligt ute i så god tid ;P hehe... nä vars, jag har faktiskt inte många paket kvar som jag ska handla utan tänkte jag skulle försöka hitta lite kläder åt mig, nåt att ha på mig på julafton, vid ev utgång på juldagen och kanske nyårsafton :).. Vi får se..
Får se om de blir nån utgång på juldagen, jag vill men hänger ju på om de e nån mer som vill gå ut.. Säg till om nån är på! ;D dra iväg ett sms eller en kommentar här ;)..

Inte mycke vettigt att skriva idag känner jag, inte på skrivhumör :P..
Nej nu ska jag ner o dricka lite sen fortsätta titta på tv :)..
Hörs säkert imorgon..

-Frida


Fredag

Städar idag me *suck*..



Imorse var jag o besikta brorsans bil, han ville se om de va nåt mer som behövde fixas innan han skulle lämna in den för att fixa framvagnen (nåt som dunkar när vägen är ojämn).. Iaf så åkte jag till Kisa o skulle besikta den då, dom kollar på allt och jag stod bara o vänta på att dom skulle påpeka det med framvagnen, men icke sa nicke, resultatet på besiktningen: inga anmärkningar! Jaha tänkte jag, men men de kan ju va nåt som dom inte ser tänkte jag, ringde till brorsan o han sa samma sak.. Men vi bestämde iaf att jag skulle åka till Erik o se om han kunde se va de va som var fel, om inte så iaf boka en tid då dom kunde titta på bilen.. När jag kom dit så hade dom tid att titta på den meddetsamma, då visar det sig att ena hjullagret är i stort sett helt slut! Så det är glappt iaf.. Jävligt lustigt tyckte vi alla då att dom inte sa nåt om de på bilbesiktningen!! Så man kan ju undra hur bra koll dom har ingentligen?! De gäller att ha lite koll på sin bil, o inte bara lita på dom visar det sig ju! Tur att man är lite bilintresserad så man har lite koll på den :).. 

Men men, iaf så hämta jag upp mormor på vägen och sen har vi städat sen vi kom hem vid ca halv tolv.. Ikväll, vid ca halv åtta kommer släkten :)..  Mysigt! :)

Peppar som fan inför imorgon kväll me!! ;D

Får se om de blir stan imorgon på dagen me, ska ev/troligtvis träffa Malin G :D.. Sen är det lucia show i stallet vid fyra så åker nog o tittar på de me :).. Sen blir de PARTY! ;D

Nej nu är det dags att återgå till dom sista finputsningarna sen är de dags o börja me maten om en stund :)..

Ha de fint! Skulle inte tro att de blir några uppdateringar imorgon, iaf inte om jag åker till stan :)..
Puss hej!

-Frida

Torsdag

Det är snö ute igen :).. Myysigt! :) Just nu när man inte har häst, då går det bra med snö, då är det mysigt hehe :)..

Sitter och lyssnar på julmusik nu o ska väl försöka ta tag i städningen, INTE så sugen på det kan jag säga! men men, julmusiken gör det lite roligare iaf :).. Älskar julmusik! :)

Ikväll/senare i eftermiddag blir det att åka till stallet (Bjärka säby) o hälsa på.. Saknar alla människorna i stallet som bara den!! Lovisa skulle träna ikväll med så då passar jag på att titta på :)..

Nej, ska väl som sagt va ta tag i städningen nu! Annars blir morsan INTE glad i eftermiddag kan jag säga! :PLunch om en timme så ska väl försöka hinna med en del innan dess :)...

Hörs senare!

-Frida



Åhh vad jag saknar min älskade!! :'( Trodde inte man kunde sakna en häst så här mycket! :S


It suck´s

Jahopp då sitter man här igen då :P.. Syrran sitter vid deras dator, jag vid min, brorsan är på jägarexamen utbildningen (som jag också hade velat gå på, funderar på att hoppa på den om dom inte kommit för långt), pappa är i ladugården som vanligt :P o morsan verkar visst vara allmänt sur.. gissar att det är för att hon tycker att jag inte hjälper till tillräckligt lr nåt sånt men jag vet inte :S.. Åhhh, va jag vill ha min egna lägenhet tillbaka! Tyckte såå mycket om den.. Men men, hoppas jag hittar ett jobb snart så jag kan flytta snart..

Har iaf blivit en massa städande på eftermiddagen, håller på o röjja ur ett rum som jag ska ha sen då syrran tog mitt när jag flyttade.. ett pyttelitet rum ska jag få :P, kan ju va bra iof (inte så mycke o städa då;P)..

Sen blev de ju en runda på cykeln med :)..

Annars har jag inte gjort mycket idag..
Käka tårta sen när brorsan kommer hem :)..

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, blir väl o städa skulle jag tro *suck*..

På fredag ska jag besikta brorsans bil på förmiddagen i Kisa sen blir de väl o städa o fixa iordning maten inför kvällen då släkten kommer hit o ska fira brorsan, alltid lika mysigt när dom kommer hit :).. äta god mat o umgås en massa :).. Ska väl även kanske hjälpa syrran med smink o hår på kvällen skulle jag gissa?? ;) Hon ska på disco så brukar hjälpa henne då om jag har tid :)..
Sen blir de ju naturligtvis o tagga inför lördag kvällen som jag är grymt pepp på just nu :D..

Dagens låt: Robin Bengtsson- Dude looks lika a lady

Ohh, sitter o surfar runt på internet o funderar på vad jag önskar mig i julklapp och kommer fram till att det är inte mycket :P.. Typ smink/hudvårdsprodukter, presentkort och nya skid/snowboard byxor! :D Har hittat flera grymt snygga! :D Men men vi får se :)..
Nu är det snart dags för lite kvällsmat här hoppas jag :).. Hungrig :P..
Sen blir de "Bonde söker fru" :)..

Ha de gött så hörs vi imorgon!

-Frida

Blandat






Onsdag

Blev inget bloggande igår.. På förmiddagen sov jag mest :P, sen ringde mormor och undrade om jag skulle åka till Kisa nåt och i sådana fall om hon kunde få åka med.. så efter lunch åkte jag ner till rimforsa o hämta mormor sen åkte vi till Kisa, jag gick till arbetsförmedlingen och hon gick till kyrkogården.. blev sen en sväng till bolget för min del med, var ju tvungen o fixa lite dricka inför helgen ;D.. Jag gick sedan upp till kyrkogården jag med, gick bla. till Simons och Stellans gravar och några släktingar :(.. sen gick vi till Sandströms tillsammans, brorsan fyller ju år idag så skulle fixa present åt honom :)..

Idag har jag inte gjort mycket kan jag säga! Upp vid halv sex imorse (lite mindre kul om man säger så, men vad gör man inte för sin käre bror:P), sen gick jag o la mig igen o vaknade vid elva :P.. Har sen mest suttit vid datorn, skickat iväg en massa jobbansökningar *suck*, segt som fan.. tyvärr så har jag inte så stora förhoppningar då men men.. så är det nån som har ett jobb till övers så säg till! ;)

Nej nu ska jag väl fixa lite lunch tror jag, sen blir det nog o sätta sig på motionscykeln skulle jag tro.. Blev ingen träning igår så de e bäst o köra ett rejält pass idag! :)
Tittade precis ut o ser att det snöar, hade annars tänkt att jag skulle ta en promenad också men då får det nog räcka med motionscykeln :P..


Partaj hos Per i helgen också! :D Nice som fan!



Nej som sagt va, dags för lite lunch nu :)..
Hörs senare skulle jag tro!

-Frida

Lars Winnerbäck <3


Har precis bokat biljetter till Hultsfredsfestivalen åt syrran och mig!! :D Lasse spelar ju alla fyra dagarna + att han återförenas med Snoddas en av dagar och då bara MÅSTE jag vara där! :P Kommer bli sååå grymt!! :D
Ohhh, vad jag längtar nu! Känns som det är 100 år kvar tills dess :P..





Sen har jag även sökt 3 jobb nu på förmiddagen.. dom sökte personal till ett långtidsvik. till förskolorna i både Rimforsa och Kisa och även till skolan i Rimforsa.. Så nu kan man bara hoppas att jag kan få nåt av det men det är väl kanske inte så stor chans med tanke på att jag inte gått färdigt på universitetet.. Men men, vi får se.. Vore grymt skönt och roligt om man kunde få nåt av dom :)..

Idag händer det väl inte så mycket annars.. ska tvätta lite, diska och köra in ved.. Sen ikväll blir det gympa/innebandy i Björksfors :).. Länge sen jag var på det nu så det ska bli riktigt kul!! :D

Dagens låt: Lady Gaga- Poker face

De va allt för nu, får se om de blir några fler uppdateringar idag :)..
-Frida

Söndag

Seeg dag idag :P.. Blev först innebandy o bastu i Björkfors gympa hall sen partaj hemma hos Per :).. Från första början så tänkte jag att jag skulle dricka men sen undrade brorsan om jag kunde köra från bandyn till per så kunde dom ta varsin öl när dom spela bandy så då tänkte jag att jag skulle strunta i o dricka o köra istället så kunde jag köra hem också.. men när vi väl kom till Per så blev jag grymt pepp på o dricka jag med så jag tog bilen o stack hem o hämta dricka o köpte groggvirke.. Och oj vilken kväll det blev! ;P Fick en perfekt fylla, precis lagom full vilket var länge sen :P.. Sen är det alltid lika roligt att festa med dom grabbarna så det blev en grymt lyckad kväll som innehöll både mycket alkohol, skratt och en del naket och som sen slutade med några timmars sömn på Pers soffa innan vi sen skulle upp vid ca tio för brorsan skulle på julbord :)..

idag har jag inte gjort mycket! Kom hem vid ca elva, gick o la mig i mammas säng då o blev sen väckt vid halv ett ungefär då det var middag sen har jag mest suttit vid datorn..
ska väl sätta mig på motionscykeln sen ett tag, jobba bort lite av alla kalorier man fick i sig igår :P..

Imorgon blir det att boka hultsfredsbiljetter till mig o syrran till nästa sommar :D.. Winnerbäck spelar alla fyra dagar, plus att han också återförenas med Snoddas en av dagarna så då bara måste man ju vara där!! ;D

Imorgon (ev.) eller någon annan dag i början av veckan blir det att träffa Emelie :D.. tänkte då även att jag skulle köpa present till brorsan som fyller år på onsdag..
Sen nästa helg blir det att träffa Malin G :D.. Grymt länge sen man såg henne så det ska bli riktigt kul!! :D vi tänkte ta en sväng på stan o kolla efter lite julklappar :)..
Måste sen även ta en sväng till stallet o hälsa på :).. Se om det finns någon häst som behöver ridas ;P..
Sen ska jag även gå till arbetsförmedlingen och ringa och prata med Lotta och Birgitta som fixar in vikarier på förskolorna i Rimforsa o Kisa..

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n lite :)..
Ha det så bra så länge..
-Frida


Lite nytt!

Nu är jag hemma igen!
Kännde att jag inte riktigt orkade med stressen och det tempot som vi höll på gården nere i skåne så jag bestämde mig för att flytta hem igen.. Så igår kom jag hem igen och det känns väldigt bra! Skönt att komma hem och få sova lite och träffa familjen och vännerna igen spm jag har saknat grymt! :)

Så idag har jag ägnat mig åt att fixa lite med bloggen sen jag vaknade :P.. Lyckades få till en ganska hyffsad header iaf :)..
Nu ska jag gå ut o köra in lite ved sen blir det nog o gå en promenad.. Sen ikväll skulle jag tro att det blir lite fredagsmys med familjen! :)
Imorgon blir de partaj med grabbarna :D.. Nästa vecka ska jag in till stan o träffa Emelie och även köpa present till brorsan som fyller år på onsdag :)..

De va allt för nu! ska nu försöka uppdatera lite oftare! ;P För dom få som läser :P.. Nu när jag är hemma så ska jag väl ha tid med det iaf ;)..
-Frida


headers?