Alldeles för sällan

Uppdaterar lite för sällan :P..
Senaste tiden har det iaf inte hänt mycket, mest jobb o stallet..
Imorgon blir det mantorp för fjärde gången med hästen :(.. Får vi se vad dom säger om det, sj så är jag väl inte så positiv men återstår bara o se..

På fredag åker jag upp till lillebrorsan, han har gått där uppe i två år o jag har inte varit upp en enda gång så de kan ju va dags nu när han har studenten :P.. Tar tåget upp på fredag förmiddag och ska sen va där uppe till tisdag då han slutar skolan :).. Blir riktigt niiice!

Sandra o Emelie har nu också bokat stuga till VIS :D... Bokat från torsdag till söndag, grymt niice! :D

Stora frågan är nu bara va jag ska göra på midsommar?! :( Grymt sugen på Öland men vet inte om jag har så där jätte stor lust o åka dit me brorsan, visst skulle va kul men e ju roligare o ha några tjejkompisar me.. Men men, vi får väl se..


Helg

Snart jobbet, sen till stallet sen träffa Sandy ikväll! :D
Imorgon blir de ev sharpman me Nathalie :).. men är inget bestämt än, beror på om hon får jobba.. Fan va pepp jag är på o flytta nu! :D Skulle va sååå jävla gött! :D
På söndag blir de o följa me Lovisa till Åtvid när hon ska tävla.. sen ska jag rida en av Peters hästar me :D,,

nej nu blir de jobbet..
ha de gött!

Oj oj

Ja, vad ska man säga så här dagen efter?! :P hade riktigt kul igår, blev mycke dricka men var dock inte så bakfull idag så då va de inte så farligt :P.. Hoppas jag inte gjorde bort mig igår bara :S.. Pratade iaf med mycke roligt folk! :D

Ångest! :( Fan, måste försöka glömma vissa personer och gå vidare :(.. Mår inte bra av det här!! :(