Tomt

Jahopp, då va lägenheten tömd då :(.. Känns himla tråkigt faktiskt måste jag säga, tycker om den lägenheten så mycket! men men, hade ju inte råd o bo där som de varit ändå.. o nu flyttar jag ju ändå så då va jag ju tvungen o säga upp den..

Så nu håller jag på o städar hos mamma o pappa, blir födelsedagskalas för mig här imorgon :).. Mormor är här o hjälper till :)..

Annars är det lugnt, tittar på tennisen samtidigt som vi städar.. spännande så jag vet inte var jag ska ta vägen!  Dom har nu hållt på i ca 4 tim.. Skulle aldrig orka hålla på så länge :P..

Allt för nu! /Frida

Ändrade planer

Dom underbaraste

Blev lite ändrade planer..
Började inte städa lägenheten förrens idag.. mamma o jag började skapligt tidigt för sedan skulle jag in till stan för att träffa Malin och Sofie som var mycket trevligt förövrigt!! :D Blev lite käk och mycket prat! :D Blir alldeles för sällan, o nu lär det väl inte bli oftare tyävrr :P.. Ialla fall så började vi städa skapligt tidigt för att hinna med lite, men snäll mamma som jag har (även mormor som kom och hjälpte till) så fortsatte dom städa även efter att jag åkt till stan :).. så när jag kom hem nu på eftermiddagen så hade det hänt en hel del i lägenheten :).. Tack!!
Så imorgon blir de väl att fortsätta städa, på min födelsedag :P, men men behöver vara klar med lägenheten tills på lördag så de e bäst o köra på! :)

Det är nu också bestämt att jag flyttar ner på söndag! :) *Längtar*

Ha de fiint! /Frida

Flyttar

Jaha, nu har man jobbat sin sista vecka på sågen då! Va nästan lite sorgligt faktiskt, kändes konstigt att stämpla ut för sista gången igår em men ändå väldigt skönt! :)
Nu väntar min dröm!
Flyttar nästa helg, söndag eller på måndagen.. Spännande men också lite läskigt :P.. Kommer bli helt grymt, för typ 2 månader sen hade jag inte haft en tanke på att jag skulle åka iväg men tack vare Maria så fick jag chansen! :D Längtar någonting grymt på att få börja jobba! :)
www.hassoeventing.com

None
Så idag blir det väl att börja städa ur lägenheten :(.. Inte lika kul!
Ikväll blir det ev. fest i Hägerstad..
Imorgon blir det väl också att städa ur lägenheten antar jag..
Ledig hela veckan sen:
Så då ska jag till lkpg på måndag
Fyller år på onsdag
Tisdag, torsdag blir de väl också o städa lägenheten
Sen på fredag blir de troligtvis kalas för mig hos mamma o pappa..
Lördag blir det nog att gå på grillkväll i Stallet (Bjärka)..
Sen flyttar jag söndag eller måndag :)..

Allt för nu! /Frida

Sol

I veckan har det inte hänt mycket, mest solat :).. lite väl mycket, vilket gjorde att jag knappt kunde sitta i fredags kväll :P.. Men nu är det bättre iaf :)..

I fredags skulle mamma, pappa, syrran o jag ta en sväng med båten, hade tänkt oss att åka ut i järnlunden men vi kom inte långt (tur de) innan motorn pajja, så vi fick ro tillbaka, bara de att då starta motorn iaf men då åkte vi åt andra hållet istället, så mamma o pappa släppte av syrran o mig i Hovstad o sen åkte dom en sväntg.. så syrran o jag lade oss o sola hela eftermiddagen :).. vlket gjorde att jag knappt kunde sitta sen på kvällen :P..
Sen på kvällen så åkte vi till Valö o fika, mamma, pappa, syrran o jag :).. Mysigt! :)

Sen igår gjorde jag inte så mycke på dagen, tvätta bilen sen hade brorsan o jag hand om ladugården på eftermiddagen.. Sen bar det av till Kisa på kvällen, till Macke på 23:års fest :).. Blev en riktigt trevligt kväll, lite trist o va nykter men nån måste ju va de me så..

Idag händer det nog inte mycke, ska hämta syrran sen.. Ev, ringa till Anna eller om jag gör det imorgon.. för o se vad hon säger, när jag ska flytta ner osv :).. Läängtar som faan!! :D

Planer för Augusti:
Jag fyller år!! :D
Jag fyller 21 år den 13:e! :D

Konsert me Lasse! :D
Lars Winnerbäck konsert den 23:e! :D

Flyttar till Skåne
Flyttar till Skåne runt den 20:e! :D