Pepp

Varit i stallet en snabbis nu på förmiddagen o snart blir de jobbet.. Ikväll blir de fika hemma hos mamma o pappa, pappa fyller år..
image34

Pepp som fan inför valborg nu! :D
Hoppas de blir lyckat! Blir förkrök här hos mig, brorsan o grabbarna kommer sen blir de o ta bussen ner till Örs :D.. Förhoppningsvis åker Emelie o Sandra dit me :D.. Vore himla kul, ett bra tag sen vi träffades nu.. Blir alldeles för sällan!

Ska ev. bli sambo :P... Ev. ska Nathalie o jag flytta till ett hus i Bjärka säby :D.. Skulle vara jävligt kul! Pepp som fan! :D Nära till stallet, närmre till stan men ändå inte så jätte långt till Rimforsa, skulle vara riktigt skönt :).. Inte behöva bo ensam heller, är så tråkigt o alltid va ensam o laga mat bara till sig själv :(.. Men vi får se hur de blir, får se när huset blir ledigt :)..

nej nu blir de o åka till jobbet, suck :P.. men så e de, är ju bara fyra timmar :P.. Synd att man inte kunde jobba lika mycket som nu men få betalt som att man jobba heltid :P.. Skulle va gött ;P..

Aja, ha de gött!

Hultsfred!

Vill till Hultsfred i sommar! :D Ingen som vill/ska dit? Så man kan få följa med!! ;) Grymt sugen!!

Till jobbet nu..

Snart så! :D

Stallet på morgonen idag, sen jobb o sen har jag varit på oriflame möte me Nathalie :).. Trevligt trevligt! :)
Imorgon kommer hovslagaren o skor Solle, så på fredag kan jag äntligen börja rida igen :D.. Efter två lååånga månader.. men vet ju fortfarande inte hur det kommer gå, om det kommer gå o rida på honom normalt.. det får tiden utvisa :(.. Är iaf fruktansvärt ridsugen nu, vill komma igång o rida lite ordentligt o börja träna igen :).. Ev. ska jag rida en av Peters hästar som kommer om ca 1½ vecka, så jag kan komma igång lite mer ordentligt, men vi får se :)..
Annars e de lugnt, fest hos David på lördag annars har jag inget spec inplanerat..

LHC vann andra finalmatchen idag! :D Gött som faan! Står nu 2-0 i matcherna till LHC :D..

Tittar nu på "The Tudors" :)..
Ha de fint..

*pust*

Ska snart ringa till Erik o höra om min bil är klar, då blir de o hämta den o handla samtidigt.. Sen åka till stallet, är inte bilen klar får jag ta morfars bil till stallet...
Sen blir de o åka ut till mamma o pappa ikväll o va där tills imorgon, ska hämta syrran efter discot ikväll vid tolv, sen tänkte vi åka o titta på ponnytävlingar i Folkinge imorgon :)..

Fick jobba helskift i förrgår o igår, så de blir lite mer pengar än om jag bara skulle jobba mina 50% som jag har ingentligen :).. Sköönt!
Igår fick jag dessutom jobba på förmiddagsskiftet också.. Blev en lååång dag, himla segt men man får ju tänka på pengarna :).. Jobbade från 09.00 på förmiddagen till 24.00 på natten, va rätt så tufft men de gick :).. men gör de inte ofta igen kan jag säga :P..

På söndag blir de o åka till kusinerna, fira Alexandra som fyllt år :)..

Va på mantorp me hästen i onsdags me, återbesök för o se om inflammationerna hade läkt och även kunna se lite mer om han reagerar mycket på pålagringarna.. Inflammationerna va borta, så han va helt ohalt på bakbenet men visade fortfarande hälta på frambenen när vi böjde honom, och de beror förmodligen på pålagringarna.. Så nu fick jag ett träningsprogram som jag ska följa i två månader och sen får vi se om han klarar det.. om hans ben håller för ridning..

De va allt för nu :P..
Tack o hej!