Hektiska dagar!

Lång/seg dag igår.. Först upp och jobba i stallet, fodra, släppa ut hästarna, gick med Ludde sen snabbt in och duscha sen sticka till Coop och börja jobba klockan tio.. Jobbade sen till 18, efter blev det personal möte som höll på till strax efter 21.. Så var hemma vid ca halv tio, då blev det att äta lite då jag inte ätit ngt sen ett på dagen..

Idag är det stallet som vanligt på förmiddagen+hovslagaren som slog på tappskor på Cassini, Libban och Costa, har nu precis käkat lunch och ska nu ut och gå med Ludde och longera Lucky.. Sen blir det Coop idag med, 15-22.. Skulle igentligen inte jobbat idag vilket jag sett fram emot, då jag behövde packa och sova för att orka med morgondagen.. Men när chefen kom o fråga igår så kunde jag inte säga nej :S..

Imorgon blir det en låååång dag, först jobb i stallet sen ta bilen hem och sen ÖRSÅSA på kvällen :D.. Som jag har längtat efter det här!! Hoppas på en grym kväll! :)

Nej nu måste jag stressa ut i stallet!!

Ha de fint så hörs vi om jag överlever dom här dagarna ;P..





-Frida

Måndag

Jobb på Coop 16-20 idag, tur att det inte var längre då jag var såå seg idag :(..
Imorgon 10-18, sen pers. möte efter det..

Igår kväll blev det Lasange och vitlöksbröd hos Hege (rättare sagt hos Heges mamma :)), mums!

Haft islandshäst träningar här hela helgen, så har blivit ganska lugnt med min egen ridning..

Nu blir det sängen..
Ha de bra!

LOVE THIS SONG!!! Nomy är sååå bra..





-Frida

Lördag

Jobbat 11-20 på Coop idag, ledig från stallet..
Igår jobbade jag 10-19 sen åkte jag hem, ut och mockade åt Christines hästar sen in och byta om.. Tog sen bilen till Hege. Hege, jag o hennes mamma och sen till kinaresturangen på Ask och käkade :).. Super gott!! Heges mamma åkte sen hem och Hege och jag fortsatte till puben :).. När vi kom dit träffade vi på Karoline så vi pratade mest med henne:), Hege prata me en gammal klasskompis.. Blev en lugn kväll, båda två skulle ju upp och jobba idag så vi gick hem vid ca kvart över tolv (puben stänger 01), jag sov hos Hege och tog sen bilen hem på förmiddagen, duschade och åkte sen till jobbet..
Imorgon är det jag som har stallet, men Espen erbjöd sig förut att ta morgon fodringen och utsläppet och det tackar man ju inte nej till! :) Så imorgon har jag sovmorgon :D.. Såå skönt!

Snart valborg!!! :D Bussen bokad nu :).. Nu gäller de bara o hitta nån förfest!

Lilla Frida det här går inte!! Du blir bara besviken, plus att du inte har tid med något sådant!! :S Så lägg ner (!) och tänk på något annat istället! Du blir som sagt bara besviken och deprimerad när du inser att det aldrig kommer bli ngt... :(


Sitter och tittar på "2 Fast 2 Furious", blir grymt sugen på o se den nya :)..



Shit, kommer ihåg när man fyllde 18 och började gå på krogen! Den här låten spelades om och om igen då, så den har man dansat x antal gånger till om man säger så :P..
Vilka tider, man sprang på krogen nästan varje helg :P..

Aja, blir väl snart sängen skulle jag tro..
Ha det fint..



-Frida

LARS WINNERBÄCK!

Kunde inte bestämma mig så idag blir det två videos.. Älskar verkligen den här versionen av "Solen i ögonen" och så är "Dom tomma stegen" så underbar!! Älskar!! :D Åååhhh, vill verkligen att det ska bli sommar, Juli och Hultsfred nu!!!


 



Att se fram emot nu:
29 April- Twilight på dvd
30 April- VALBORG! :D Örsåsa..
19 Juni- Midsommar, ingen aning vad jag ska göra men brukar ju alltid dyka upp ngt
8-11 Juli- HULTSFRED!!
12-19 Juli- Falsterbo!!
20 Nov- "New Moon" på bio



-Frida

Onsdag

Precis ätit lunch, ska nu ut och motionera hästarna :).. Underbar dag idag med, strålande sol och varmt och skönt!! :D Kan gå omkring i t-shirt ute :D.. Lovely!

Suttit och tittat lite på alternativ till att åka bil hem över valborg, men tyvärr så är det ganska dåligt med alternativ :(.. Gardemoen ligger så nära här så hade varit smidigt att flyga men då blir det så mycket dyrare än att åka bil så det är det inte värt :(.. Så det får nog bli bilen iaf! Hoppas jag kan få ledigt från lunchfodringen så jag kan åka direkt när jag släppt ut hästarna.. Annars blir det stressigt på kvällen, vill ju hinna duscha och göra mig iordning ordentligt innan vi åker till Örs, plus att man ju vill hinna förfesta lite me.. Men men, vi får se :)..

Tror jag ska åka och sola sen, vill ju vara lite brun och fin på valborg :)..

Nej nu ska jag gå ut :)..

Jag finns förresten på Skype nu :)- frida.simonsson.. Msn vill ju inte fungera på min dator längre, och så hade Julianne Skype och tyckte att jag skulle fixa det så vi kunde prata med varandra :).. Så vill ni prata med mig så hittar ni mig där! :)



Älskar verkligen Lasse, det går ett välbehag genom hela kroppen när jag lyssnar på hans låtar :).. Längtar sååå till Hultsfred..



-Frida

Påsk

Dåligt med uppdateringar här.. Varit hemma över påsken och det var såå skönt! :) Varit dåligt med både tid och motivation för ngt uppdaterande..
Tog bilen hem förra onsdagen vid ca kl tolv.. Innan dess fodrade jag, släppte ut hästarna sen packade jag och åkte.. Regnade hela vägen så det var inte så värst kul att köra kan jag säga, men var iaf hemma i Räfstad vid ca klockan halv sju lr nåt sånt tror jag..
Torsdagen blev det tidig uppgång för att åka till stan me syrran, klippte mig och färga håret sen blev de shopping :)..
Fredagen sov, slappade och så hjälpte jag mamma att fixa inför kvällen då släkten kom för att fira mamma och pappa som hade fyllt/fyller år..
Lördagen blev lugn, gjorde inte så mycket mer än att sova och titta på film.. var i Kisa en sväng me syrran och köpte blommor åt mamma.. Inhandlade även årets första glass! :)
Söndagen åkte hela familjen tillsammans med mormor, morfar och moster me hennes familj till Grönede för att grilla och gå skogspromenad :).. Himla mysigt!! :D
Måndagen bestod sedan av att packa iordning lite saker jag skulle ha med mig till Norge, sen äta mat och så åkte jag tillbaka till norge vid ca klockan tre..

Den här veckan har sedan sett ut som vanligt ungefär.. Jobb på Coop fredag 12-20 och lördag 11-20, annars har jag bara jobbat i stallet..

Igår efter jobbet gick jag ut och mockade åt Costa, super snälla Jorunn och Espen mockade dom andra boxarna åt mig! :) Tack! Sedan gick jag in och fixade iordning mig och käkade lite sen kom Christine och hämtade mig så åkte vi till Ask och puben :).. Blev en himla trevlig kväll!! :D När puben stängde blev det efterfest! :) Kom hem vid ca halv fem imorse.. Får sen återigen tacka Espen som fodrade morgonen och släppte ut hästarna åt mig, Tack!! :) Var himla skönt att få sova lite ordentligt :)..

Nu ska jag ut till stallet och mocka o motionera hästarna :)..

Åhh att jag ska vara så feg! Blir såå arg på mig själv! :( Kommer jag någonsin träffa någon när jag inte tar chanserna jag får?! :(


Aja, ha de fint alla :)..




-Frida


Tattoo!! :D


Finns det något som är mer sommar än Gyllene Tider?! Tror inte det!! :D Så därför tycker jag att de passar med lite Gyllene Tider nu :).. Våren är här och allt är underbart! :D

Nu ska det förhoppningsvis snart bli av!!! Woohoo, jag ska äntligen göra min efterlängtade tatuering! :D
Jag satt faktiskt och tittade på tatueringar och letade efter tatuerare här i närheten i förrgår och sen igår kväll när jag var hos Hege och titta på film o käka godis så vet jag inte hur vi kom in på det men Hege sa iaf att hon har tänkt göra en till tatuering snart så då sa jag det att jag är jätte sugen på att göra en :D.. Hon sa då att hon skulle ringa och prata med honom idag eller imorgon för att se om han hade tid någon dag i veckan så hon kunde komma dit och prata lite.. Jag sa då att det skulle vara kul att följa med :).. Jag skrev nyss ett sms och frågade om han pratat med honom men det hade hon inte än men skulle strax ringa till honom så vi får se hur det blir! :D

Idag har jag hoppat Lucky för första gången! :D När jag kom hem på eftermiddagen, efter att ha skjutsat Julianne till flygplatsen, hade Ole lagt ut lite bommar och satt upp ett litet kryss så jag tänkte att varför inte, jag hade igentligen tänkt att jag skulle longera men när dom ändå tagit fram hinder så kunde jag ju lika gärna passa på! :D
Det gick kanon bra, hoppade bara jätte lågt så det var ju inte så särskilt svårt men vi tränade på lite lydnad och lite mjukgörandet och så :).. Så det gick jätte bra! Han var så duktig så! :)


Jobb på Coop 16-22 imorgon, tisdag 12-20 :)..


-Frida

Lördag

Idag har det inte hänt så mycket, sov till ca tio sen tittade jag på tv och satt vid datorn.. strax innan lunch skrev Julle ett sms och undrade om jag skulle in till Ask ngt.. hon var nämligen hos data killen och behövde sitt mobila bredband.. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka dit med den och så kunde jag passa på att sola :).. Så det gjorde jag..
Sen efter lunch kom Julianne hem och kom och knackade på hos mig så då prata vi lite sen gick vi ut och tittade på Cassini.. Julle föreslog sen att jag skulle ta med min dator och komma in till henne så kunde vi kolla lite på nya hemsidan osv.. om jag ska skriva blogg där och så :).. Så jag gick in och hämtade min dator sen har vi suttit med det hela eftermiddagen.. har försökt lista ut hur man redigerar filmer osv :).. Gick till slut ganska bra :)..

Jag har sedan i em varit ute och mockat, fixat maten till hästarna och kört ut halm till åringarna.. Nu sitter jag här vid datorn och tv:n igen.. tittar på "Without a trace" :)..
Hege skrev nyss ett sms o undra vad jag gjorde ikväll så hon skulle skriva ett sms när hon kommit hem så åker jag till henne då :).. Så blir det film/tv o godis :)..

Imorgon har jag stallet hela dagen, insläppet har jag tillsammans med Charlotte annars har jag resten av dagen själv..

Sen jobbar jag på Coop måndag och tisdag sen drar jag hem till Sverige efter lunch på onsdag! :D Sköönt!







-Frida

Fredag kväll


Jaha, då sitter man här igen då :P... Sitter och tittar på "Singing bee", ett program jag igentligen inte tycker om men fanns inget bättre så det står på i bakgrunden medans jag sitter vid datorn :)..
Har varit en kanon dag! :D Jobbade i stallet på förmiddag och så gick jag med Cassini.. Mellan två och tre kom Linda så då gick jag ut och hjälpte henne att mocka, fodra unghästarna och så tog jag och Hege in hästarna sen.. Innan vi tog in hästarna hjäpte jag Hege med att ta kort när hon red Costa sen red vi Torden och Lucky samtidigt på ridbanan :)..
Lucky gick kanon bra idag!! :D Var superkul att rida, han var jätte fin i båda varven, han brukar annars vara ganska motsträvig och köra ut högerboken i högervarvet men idag gick han kanon fint! :) Det börjar arta sig! :)
Blev även väldigt glad när jag fick höra att Anna hade bett Julianne hälsa att hon tyckte att jag ridit Lucky jätte bra den här tiden jag varit här! :) Hon sa till Karoline och mig, när vi var på Blixland, att hon tyckte att han såg mycket mjukare ut än i Januari när han var med och tränade sist :)..  Så det var kul att höra då det bara är jag som ridit honom sen dess i stort sett :).. Men att hon sen även bett Julianne att hälsa att jag ridit honom väldigt bra var så himla kul att höra! :D
Har ju ändå ridit i ganska många år men dom gånger jag fått bekräftat att jag faktiskt gjort rätt, är duktig är ganska få gånger :(.. Så när någon frågar mig har jag väldigt svårt att säga om jag är duktig.. Har aldrig fått några tävlingsframgångar eller något sådant som bevis på att jag faktiskt är duktig.. När jag var nere i Skåne red jag aldrig särskillt mycket, och när jag väl red var jag väldigt ringrostig då jag inte ridit på väldigt länge! Så hann jag aldrig att visa vad jag verkligen går för..
Kommer på en gång då jag vet att jag kände att jag faktiskt gjort rätt och varit duktig, det var när Maria i Bjärka red Solle (mitt halvblod jag hade).. Det var då bara jag som ridit honom dom senaste 4 åren så jag sa till henne att var beredd på att han kanske inte är så välriden och känslig med tanke på att bara jag ridit honom.. Men efter att honom ridit honom var hon jätte glad och tyckte att han var jätte känslig och fin :)..
Nej nu måste jag sluta skriva om honom, känner tårarna bränna bakom ögon locken så fort jag börjar tänka på honom..
Saknar honom verkligen något grymt! :'(


Nej nu ska jag ut och kvällsfodra..
SOVMORGON imorgon, så länge jag vill!! Guu så skönt! :D
Hörs imorgon, ha de fint..


-Frida

Torsdag


WOOHHOOO!!! :D Jag får fått tv idag!! hahaha.. Sååå skönt att äntligen kunna titta på tv igen, inte behöva sitta vid datorn lr titta på film hela tiden :).. Så nu får jag väl köpa mig en tv tidning så jag kan se vad det går för program :P.. hehe

Blev inget longerande av Cassini idag heller då han var ännu tjockare i benet idag :(.. Från hasen och nedåt, framför allt på insidan är han jätte tjock i benet :(.. Är det inte bättre imorgon så får jag ringa till Julianne och se vad hon säger, om jag ska ringa veterinären lr vad jag ska göra.. typiskt att han ska bli svullen/halt just nu då han ska säljas! :( Inte hittat nån köpare än men kommer kunder lite då och då..

Imorgon kommer "The fast and furious 4" ut på bio! :D Så snart blir de bio hoppas jag ;P..


Kommenterade en film som Pia (hon som födde upp Solle) lagt in på facebook :).. Var en film på en hingst hon ska använda när hon ska betäcka nästa gång, skrev då att hon fick föda upp en ny stjärna åt mig nu ;).. Hon skrev då att hon har en tvååring nu efter Bocelli- Bellini, som ska ridas in i höst, jag kunde ju titta på den om jag ville :).. Så gick in på hennes album på facebook och kollade på den :).. Och den var jätte fin!! :D Så nu fick jag lite att fundera på om man säger så!! Som det är nu har jag inte riktigt tid att ha häst men hoppas ju att jag ska kunna det sen :).. Så till hösten/vintern skulle ju vara kanon!! ;D Som sagt, nu fick jag mycket att fundera på! :) Den såg fin ut! :) hihi..
Visst ser han fiin ut!? Mamma?? ;D


Dags för dusch nu sen jobb, 16-22..



-Frida


Blev inte som jag tänkt..

Dagens planer ändrades lite..
Hade ju tänkt att jag skulle longera Cassini, så blev det inte.. Han hade fått ett litet sår på framsidan av vänster bak ben och var jätte svullen i hela skenbenet, framför allt på insidan.. Så blev inget longerande utan gick med honom i 20 min istället..
Sen ändrades även mina planer inför imorgon, lr imorgon hade jag inga planer förutom det vanliga jobbet här på gården men fick istället lite inplanerat.. ska jobba på coop mellan 16-22..

Idag fick även min kära syster sin försenade födelsedags present från mig :).. Tror nog att hon tyckte om den :).. En Twilight plansch som jag beställt :).. 


Jag hatar munsår och acne!!! :@ Måste vara det värsta som finns :(.. Hade det inte varit för acnen hade jag kanske kunnat vara nöjd med mitt ansikte, kanske sett bra ut!? Men acnen förstör hela mitt ansikte!! :'( Skulle göra vad som helst för en bra hy!! :(






Sängdags nu..
-Frida

Onsdag= 1 vecka



Om en vecka sitter jag i bilen på väg hem :)..

"Svenska köttbullar med garanterat norskt kött"- Logiskt va? :P haha..

Idag är en dag som alla andra, jobbat i stallet på förmiddagen sen käkat lunch och suttit vid datorn.. ska nu byta om sen gå ut och rida Lucky o longera Cassini, förhoppningvs har ridbanan tinat upp nu så den är fin.. får se när Hege kommer, rider kanske tillsammans med henne.. får se :)..

Här kommer lite bilder på tröjan och skarfen jag köpte igår, och även t-shirtarna jag köpte i Februari (som jag inte lagt upp pga av att jag trodde att jag glömt usb sladden i sälen men hittade den igår:P).. Den svarta är fram/bak sida..
   



-Frida