Tisdag

Jobbade i stallet som vanligt på förmiddagen idag..
Efter lunch stack jag till Klöfta, fyndade lite :P.. Blev strumpor, en skarf och en hoodie för 99 kr(!) :)... Handlade även lite mat och ett par filmer..
När jag kom hem gick jag ut till stallet igen, mockade och fixades Costas mat åt Hege och hjälpte sen Ole med att ta in hästarn och spruta Zadek..
Sen har jag bara ätit och tittat på film och nu blir det sängen..


Jag är ju inget fan av schlager musik om man säger så, men den här versionen var himla fin! Måns gör den riktigt bra här! Mycket bättre än originalet!




-Frida

Måndag

Skulle ta mig en lugn förmiddag idag tänkte jag, och det blev det verkligen (delvis iaf)..
Fodrade och släppte ut hästarna imorse, sen kom hovslagaren och skulle slå på tappsko på Anno så då frågade jag om han hade möjlighet och slå på Cassinis tappsko också så det gjorde han..
Sen gick jag in och satte mig vid datorn, medans jag väntade på att min sega dator skulle gå från en sida till en annan la jag huvudet mot ryggstödet och somnade :P.. Vaknade till efter ca en kvart, sömnigt ställde jag alarmet på telefonen så jag inte skulle missa lunchfodringen så vid  fem i tolv ringde alarmet och väckte mig igen :P..
Så jag har sedan varit ute och lunch fodrat hästarna och ska nu luncha själv..
Efter lunchen ska jag ut och mocka och motionera hästarna.. Longera Cassini och ta en skritt tur på Lucky, har en känsla av att han är lite stel i kroppen och har lite träningsverk efter helgens hoppträning så är nog skönt för honom att ta en liten skritt tur..

Vill ha vår och sommar nu!!!!





Ensamhet och saknad efter någon är ngt som oftast inte syns på utsidan, utan känns bara på insidan.. Värken i hjärtat och själen, saknaden, sorgen kan ingen se på utsidan..


-Frida

Det blir bara bättre och bättre..

Haft en riktigt niice dag! Varit med Karoline när hon tränat för Anna nere på Blixland nedanför Oslo :).. Var himla kul o träffa Anna igen!! Och så var det himla kul att äntligen få se Lucky hoppa, den hästen är ju bara för söt alltså! :) Åkte härifrån vid ca halv tio lr ngt sådant iförmiddags sen var vi hemma vid ca fyra ungefär i eftermiddags..
Efter vi tagit in hästarna vid fem så gick jag in till Jorunn och Espen, tittade först på Gossip girl med Karoline sen blev det middag :)..
Efter det var jag sen tvungen att gå ut till stallet igen då det skulle komma kunder på Cassini.. Gick väl sådär, han har en tappsko så han gick inte rent så hon red inte så mycket..
När kunderna åkt prata jag lite me Hege sen har jag suttit vid datorn och tittat på film :)..
Käkat mitt godis som jag tänkte äta igår men blev då inbjuden till Jorunn och Espen på mat och sen blev det även film inne hos dom så då blev det inget godis :P..


Blivit mycket jobb denna precis som förra veckan, jobb i stallet alla dagar sen jobb på Coop 5 dagar båda veckorna :).. Känns inte som jag har ngt liv just nu men men :P..


Erik Hassle kommer till Hultsfred med nu!!! :D Åhhh, det kommer verkligen bli grymt!!





Så grymt sugen på en ny häst nu, såå GRYMT sugen på o träna och tävla!! Saknar det verkligen ngt enormt!!! :(


-Frida

Torsdag

Sitter här med gåshud på armarna och rysningar i hela kroppen efter att ha sett denna filmen, såå vackert!! Så perfekt tajmat till musiken! 
Den andra filmen är dock inte lika vacker, usch :(.. Får nästan lite flaschbacks från mitt fall, när jag ramlade av min ponny och blev medvetslös :(.. Usch, det är inget trevligt kan jag säga, men tyvärr smällar man får ta när man håller på med hästar..

 



Som jag skrev tidigare så har jag beställt lite kläder från HM :).. Här kommer lite smakprov på de jag beställt! :)




-Frida

Fullt upp!

Fick lite sovmorgon idag :D.. Espen skrev sms till mig när jag var på jobbet igår att han kunde fodra på morgonen idag :).. Skönt! :)

Så var ute och släppte ut hästarna förut sen gick jag in och åt frukost, och nu ska jag alldeles strax ut och mocka o longera Lucky :)..

Blir jobb på Coop idag med (16-22), Kenneth undrade om jag kunde byta med honom.. Så vi har inte bestämt ngt men han ska iaf ta någon dag åt mig sen..



Två veckor tills jag ska hem o hälsa på nu :D... Längtar lite faktiskt :)..


-Frida

11 nya namn!

Dags för nya bandsläpp till Hultan igen!! :D Bla. Sahara Hotnight, Mando diao, Cyndi Lauper, Madcon.. Jippie!! :D Kommer bli galet bra!! Massa super bra band/artister!! Kan knappt vänta, vill bara ha sommar NU!!!

Här kommer en klassiker!! ;D Diggar dessutom deras frisyrer och kläder ;P.. hehe


Snart dags för en dusch sen åka till jobbet..




-Frida

Onsdag

Jävla tumme!! :(
Tänkte igår kväll att jag skulle vara duktig och gå o lägga mig tidigt, då det blev sent kvällen innan eftersom jag inte kunde slita mig från boken :P.. Iaf så gick jag och la mig vid ca halv tio, men bara det att då hade jag så jäkla ont i tummen (när jag skulle rida Lucky på eftermiddagen så slog jag i tummen när jag skulle hoppa upp så nageln vek sig på mitten och det började blöda, gjorde ont som fan!) så jag låg vaken till ca halv två på natten och kunde inte sova pga av att det värkte och bultade i hela tummen :(.. Var uppe och tog ett par värktabletter så då lyckades jag somna ett par gånger men sov typ bara i 10 min varje gång :(.. Aja, nu är det iaf bättre men gör ont som fan så fort jag går emot ngt med tummen..

Nej nu ska jag gå ut till stallet och släppa ut hästarna.. Blir en lång dag idag, jobb på Coop 15-22..

Underbart väder idag med!! :D Lite kallt men solen skiner och det är helt underbart!
Så tyckte den här låten kunde passa bra!! Längtar sååå tills i sommar!! :D





-Frida

Örongodis

Fick förut reda på att jag ska jobba imorgon också, ska jobba mellan 15-22.. Bra men endå lite segt, hade ju räknat med att jag skulle vara ledig imorgon, aja.. Jobb är ju alltid bra :)..

Beställde lite kläder från HM förut :D.. Blir ju tyvärr inte tid för så mycket shopping här men kände att jag behöver förnya min vårgarderob lite :).. Hoppas en del av kläderna hinner komma tills jag åker hem :).. Iaf över valborg, men då borde dom ha kommit iaf..

Hege och jag har bestämt att vi snart ska gå på bio me ;P, hon hade sett att det kommer en ny "Fast and furious"- film, så den bara måste vi ju se! ;P Biltokiga som vi båda är :P.. hehe.. Kul att äntligen ha hittat en tjej me samma intresse som mig! ;D

Ohh, älskar hans röst! Att dom sen har bra låtar gör ju inte saken sämre ;P..



-Frida

Tisdag

Har tagit mig en lugn dag idag, ledig från Coop och kände att jag var ganska trött och sliten av allt jobb så har tagit det lugnt idag..
Var uppe imorse och fodrade och släppte ut hästarna, sen gick jag in igen och har sen suttit vid datorn och tv:n.. Tittat färdigt på "Band of brothers", den är såå bra/fin den serien..
Var ute och lunchfodrade vid tolv och sen har jag själv också käkat lunch.. Blev  Champinion soppa idag *mumma* :)..
Nu ska jag ut och mocka och sedan rida Lucky och longera cassini :)..

Läste ut sista boken i Twilight serien igår kväll! ("Så länge vi båda andas") Den var såå bra! :D Tror nog att jag tycker att den sista boken var bäst :D.. Så nu är det bara att vänta och längta tills "New Moon" kommer ut på bio :D...

Blir två videos idag, den första är en trailer från "Band of brothers".. Den andra lägger jag in för att jag tycker soundtracket är såå fint!




Nej nu ska jag ut till stallet, fick precis sms av Linda så hon kommer strax tror jag..

Hörs!

-Frida

Finast

Vet inte vad det är med den här låten men tycker den är såå fiin! Har sedan jag hörde den för första gången, för läänge sedan tyckt att det är jätte bra! Texten är såå fin!



Idag har det varit en lugn dag, har haft stallet hela dagen.. Var ute och red med Hege förut, trevligt! :) Blev bara skritt och en massa prat om bla killar och bilar! ;D Mycket trevligt! Kom fram till att vi har ganska mycket gemensamma intressen :P..

Käkade lite nudlar till kvällsmat idag sen har jag ätit upp godiset som var kvar sen igår :P..
Imorgon skulle Espen och Jorunn ta morgonfodringen åt mig så får jag lite sovmorgon :D.. ska ju visserligen släppa ut hästarn sen men nu får jag ju iaf lite sovmorgon :D..

Tänkte ju igår att jag skulle åkt och solat idag men blev så sent i stallet och så orkade jag inte utan tar det nog efter jobbet imorgon istället :).. smidigt eftersom solariet ligger nästan brevid jobbet :)..
Imorgon jobbar jag 16-20, skönt att inte börja så tidigt så slipper jag stressa i stallet..

Nej nu ska jag gå ut och kvällsfodra sen läsa en liten stund sen blir det sängen :)..
Ha de fint..


-Frida

Lördag

Har inte uppdaterat så mycket den senaste veckan, har varit såå mycke jobb så har inte orkat.. Jobb i stallet alla dagar mellan 07.30-12.00 sen har jag jobbat em/kväll alla dagar utom torsdag på coop.. Tror de var i tisdags som jag jobbade mellan 13-22 på coop, det var ganska så tufft om man säger så.. när man så är pass ny, och ska lära sig så mycket så blir det ganska jobbigt..
Nästa vecka jobbar jag måndag, fredag och lördag på coop..
Julianne har varit hemma nu i några dagar, kom hem i tisdags och åker igen imorgon men har jar inte hunnit träffa henne så mycket.. var inne hos dom och åt mat o titta på film i onsdag så då prata va en del, sen var jag inne där på torsdag kvällen och åt mat också men då var bara Jorunn och Karoline hemma..Träffad Julianne förut idag lite men annars har jag knappt träffat henne..

Igår blev det först jobb sen stack jag bara hem och bytte om sen åkte jag till Hege så vi käkade tacos och tittade på film :).. Tittade på "Blood Diamond".. Rätt så bra film!

Nu sitter jag lyxar till det med lite godis :P.. Har käkat lite pizza med, orkade inte fixa någon annan mat så köpte med mig en pizza från jobbet :P.. Tänkte jag skulle åkt och solat men orkade inte, så blir nog imorgon istället.. solade i onsdags med..


Idag fyller min älskade mamma år!! :D GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!


I måndags så fick jag paketet som mamma skickat till mig, det innehöll min reflexjacka, min skinnjacka, "Band of brothers"- boxern jag beställt och sista boken i Twilight serien :D.. Så nu läser jag den boken, den är verkligen grymt bra!! :D
Så syster! Du har MYCKET bra läsning framför dig kan jag lova!! ;D

Vill även tacka för kommentarerna, jag kanske inte alltid svarar på dom men jag läser dom och är väldigt tacksam för att ni kommenterar så fortsätt med det!! ;D Vill ha mer kommentarer!! :)




-Frida

Måndag

Jag hatar måndagar!

Har precis käkat lunch, ska till jobbet nu (lr rättare sagt, andra jobbet :P).. Jobba mellan 13-18..
Ska till banken en snabbis innan och lämna lite papper..

Uppdaterar kanske ikväll..

-Frida


Vill ha sommar!

Sitter och lyssnar på låten om och om igen, diggar den grymt! :) och Hör och Häpna, jag diggar en schlager låt!! Nu e den ju inte svensk då :).. utan norsk, tror att det är norges bidrag till eurovision song contest.. tycker den är såå härlig iaf! :D



Blev en långtur me Linda o Torden i skogen, Charlotte och Berta följde även med :).. Lucky var riktigt taggad, sparka bakut, bockad, galloperade på stället och höll på :P, så det var kul! Underbart väder med så det var sååå härligt! Var ute och red i ca 2½ timme :)..
När vi kom tillbaka tog vi in hästarna och fixade i stallet.. sen åkte Linda hem och jag gick inte till Jorunn och Karoline o käkade kinamat :)..
Sen tog jag bilen och hämtade upp Linda så åkte vi och sola.. Såå skönt! :)
Nu blir det väl att surfa lite, kanske sätta på en film en stund.. Har kvällsfodringen, så vid tio ska jag ut till stallet igen sen blir det sängen..


Ha de fint! :)


-Frida


Söndag

 



Idag blev det två videos :P.. Blev ju ingen igår..
Tycker Coldplays video är såå skön haha :P..

Vad hände annars igår då.. Jorunn morgonfodrade sen släppte jag ut hästarna, Jorunn tyckte jag kunde släppa ut dom lite senare så kunde jag få lite mer sovmorgon så det gjorde jag :).. Jorunn hjälpte även till att släppa ut sen hjälptes vi åt att mocka.. När jag mockat och gjort klart i stallet duschade jag och sen stack jag till Linda :).. Vi tog hennes bil och åkte till Strömmen för att fixa ett kontant kort åt mig, och så käkade vi även lunch :)..
Så nu har jag ett norskt nr, använd gärna det så blir det inte så dyrt för mig!! ;)
Mitt nya nummer är: +4747716425 :)..

När vi sedan kom hem åkte vi till stallet vid fyra ungefär, Linda mockade och så jag fixade lite allt möjligt.. Sen åkte vi hem till Linda igen, fixade inbakad pizza och sen blev de film :).. Vi hjälptes sedan åt att kvällsfodra..

Idag morgonfodrade Jorunn sen släppte jag ut.. orkade inte mocka på morgonen så gör det sen när jag går ut och lunch fodrar.. Sen i em ska Linda och jag rida ut, sen ev. sola :)..

Får se om jag uppdaterar ngt mer ikväll..

-Frida

Fredag den 13:e


Den där du! ;D Inte illa!!

Mår skit just nu :(.. yr i huvudet som bara den, ont i magen och huvudet och jätte seg i kroppen :(.. Så som det känns nu kommer jag inte orka jobba idag, men hoppas hoppas det blir bättre tills i em..

-Frida

Torsdag



Jaha, då har man jobbat sin första dag på Coop då :).. Lr dag och dag men, har jobbat mellan 13-18 idag.. Samma tider imorgon, måndag och tisdag.. det är vad jag vet nu, vi skulle skriva kontrakt, schema och så imorgon så då får vi se :)..

I helgen är Ole bortrest på bilmässa så då ska Linda och jag umgås :).. Ev, åka till Strömmen :)..

Nej nu tror jag Linda och Ole kom så då ska jag ut till stallet :)..
Hörs..

-Frida

Hultan here we come!

(Om sisådär 4 mån :P) Men tiden går fort när man har roligt så ;)..



Shit va jag längtar till sommaren nu!! Sommar, Sol, Hultan och Falsterbo!! :D

Nu ska jag käka lunch sen sticka till banken :)..
Hörs ikväll..

-Frida

Jobb!

Jag fick jobbet :D.. Är iof till och börja med bara på fredagar och lördagar mest men blir förhoppningvis mer :)..
Ska sitta i kassa och jobba i posten :)..



Nu handlar iaf inte låten om mig :P... Den här låten är väl sådär men diggar verkligen deras nya låt "You´re gonna go far, kid!".. Den e riktigt bra!! :D Grym!

Nu ikväll har Linda, Ole och jag varit ute och ridit i ca 1½ timme :).. Mys!
Fick mitt skattekort och d- nr idag med så imorgon ska jag till banken och fixa ett konto :)..

Nu blir de sängen!

-Frida

Intressant

Mamma, spana den här annonsen! ;D http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16615879  Den vill jag ha ;)..

Lunch time om ungefär en halvtimme sen dusch sen åka till Ask :)..

Måste vara en av dom bästa låtarna som finns.. Dom kompletterar varandra/låter så bra ihop!!



Hör av mig ikväll om hur det gått idag :)..

-Frida

.......

Blev ju inte den videon jag tänkt mig förut så nu lägger jag in en bild istället, lr ett par rättare sagt.. Lägger även in en bild på en till som man gärna skulle se ut som :P.. Beyonces urringning är dock lite väl tycker jag men annars är klänningen grymt fin :)..



Fick mail från coop vid ca halv elva på förmiddagen, så då frågade han om jag kunde komma imorgon..
Så imorgon klockan 15.00 ska jag på jobbintervju :D.. Hoppas det går bra, vill verkligen hitta ett jobb snart!!! Hemma led jag inte så mycket av att jag inte hade jobb runt jul där, men då var jag heller inte så shoppingsugen, och så var jag inte så sugen på o skaffa ny häst just då.. Men NU! Nu håller jag på o bli galen, är sååå shoppingsugen! Och vill såååå gärna köpa en ny häst nu... Är såå sugen på o börja träna och så småningom tävla! :D

Ville lägga in Beyonce- Halo eller Beyonce- Single ladies men ingen av dom fungerade så fick bli denna istället :)..



Ikväll blir de sängen tidigt, trött och så har jag inget att göra så då kan jag lika gärna gå o lägga mig..

Ha de fint..

-Frida

Måndag

Tips!
Gå in på länken nedan om du vill se en kul film me Robert Pattinson och Kristen Stewart :)..

http://www.canalplus.fr/c-humour/pid1786-c-la-boite-a-questions.html?vid=218553

Ska alldeles strax ut o lunch fodra hästarna, sen ska jag åka till Ask.. Har fortfarande inte fått ngt svar på mailet från Coop så jag får väl åka dit och se vad dom säger..
Ska åka en sväng till Klöfta med, till Mix kiosken och se om dom söker något folk...



Om man bara såg ut som henne! Fast hennes nya stil, mycket hårdare (typ rock, punk) med kort mörkt hår är sååå mycket snyggare!! Love hennes frisyr!! Önskar jag inte hade så mycket självfall i mitt hår utan jag kunde klippa det så kort, skulle jag göra det nu skulle det se för jävligt ut!! :(
Sjunger bra gör hon också!

Aja, bara fortsätta drömma :P..

-Frida

Söndag

Jaha, då sitter man här med en kopp varm choklad då :).. Mumma!
Tänkte jag skulle surfa runt lite på internet men datorn är dum som vanligt så typ ingenting fungerar så får väl bli att sätta på en film en stund då :(.. Snart sängdags så hinner inte se en hel film men jag är iaf för pigg för o gå o lägga mig nu :(..

Skulle lagt upp en musik video med men alla jag ville lägga upp var inaktierade så de blev det inget med :(..
Har varit en lugn dag annars, tittat på tre filmer :P.. "Trigger" (en norsk film), "Eragon" och "Valiant" :).. Har även longerat Cassini och Lucky, båda två var duktiga! Framför allt Cassini som annars brukar rätt så galen var idag förvånansvärt lugn :)..

Nej nu blir det som sagt film en stund :)..




-Frida

Snö!

Nu får det väl vara nog!! Det räcker med snö!! :( Om det nu nödvändigtvis måste snöa kan det väl göra det på nätterna..






-Frida

Dance!

Radion stod på ute i stallet när jag kom och skulle kvälls fodra, så spelades denna låt:

Vilket gjorde att jag blev grymt sugen på utgång och Dans! Men som de ser ut nu så vet jag inte när de kan bli aktuellt, ja Örs då, men förutom de :S.. Har ju tyvärr ingen o gå ut me här i Norge, annars hade de varit kul men men..
Kom iaf o tänka på den här gamla godingen också, den är inte fel o dra på när man peppar till fest!! ;D



Ikväll blev det ,som jag sa tidigare, pizza och film hos Linda och Ole :).. Förra lördagen blev det hemmagjord inbakad pizza, denna lördag vanlig hemmagjord pizza :).. Mums!!
Tittade på "Jiddra inte med Zohan" :).. Rätt kul film!
Fick låna lite filmer av dom också, så nu har jag nåt o göra på kvällarna förutom o sitta vid datorn :P..

Nej nu är det sängdags..
God natt!

-Frida

Nu!

Hörs inte ikväll utan nu istället :P..
Ikväll blir de film hos Linda och Ole :).. Mys! Skönt o inte behöva sitta ensam här hemma..
Nu ska jag snart ut o mocka och sen ta in hästarna :).. Sen åker jag till Linda så fort jag är klar..

Har blivit en massa missförstånd så boken "Så länge vi båda andas" släpptes alldeles för tidigt i vissa butiker, så nu har dom valt att släppa den i alla butiker för att det ska bli lika för alla.. Den skulle igentligen inte släppts förrens den 12:e..
Så boken finns nu alltså ute i butik!!! :D Längtar tills jag kan börja läsa den! :P

 
Synd att inte den andra borttagna scenen som finns på twilightsweden.se också finns på youtube :P..

Hörs.. ha de bra!

-Frida

Grym

Blir såå irriterad på min dator!! :@ Har laddat ner ett par filmer men sen när jag ska titta på dom och öppnar windows media player så hakar sig hela datorn! :(

Förövrigt så ska jag på jobbintervju på måndag lr tisdag :D.. Fick mail från Coop Mega där han frågade om jag kunde komma på intervju på måndag eller tisdag, så jag skrev att jag kunde båda dagarna så får se vilket det blir :)..
Sen gick ansökningstiden ut den 10:e på dressman sen skulle han sätta sig ner o kolla på det och höra av sig till dom som var intressanta så vi får se :).. Julle ringde igår också och sa att dom sökte personal till en kiosk i Klöfta, var en gammal elev till henne som hade tipsat henne om det så ska väl åka dit på måndag och kolla :)..

Igår blev de tacos hos Linda och Ole igen och norska "Talang" på tv :).. Sen kom det en ny åring igår kväll vid strax innan tolv så blev sent igår kväll och sen upp och fodra imorse så är lite seg idag..

Har precis tittat färdigt på "Made of honor" med Patrick Dempsey :).. Började titta på den igår så blev att se färdigt den idag.. Ganska gullig film, han är ganska snygg :P..
Har stallet hela dagen idag utom lunch fodrigen, men är ju ändå här så kommer ju säkert hjälpa till med den också :P..

Kanske skulle gå in o sätta igång en maskin med tvätt nu .. Får se.. Snart lunch time också! Linda och Ole borde dyka upp när som helst så ska väl gå ut o prata me dom då :)..



Ha de fint, hörs förmodligen ikväll...

-Frida

Torsdag

 

En låt som passar väldigt bra just nu! *Älskar Lasse* Han får mig alltid på bra humör, hur nere jag än är så lyckas han alltid få upp mig en bit över noll! ;)

Har precis käkat lite yogurt, ska väl sätta på en film lr nåt nu..


Jag dras sakta ner mot jorden :S, efter en period uppe bland molnen..
Vill inte, vill inte sluta flyga, vill inte ner på jorden igen..
Rädd för att jag ska gå tillbaka till det gamla då, dom djupa dalarna och dom mörka hålen..
Måste kämpa för att lyckas ta mig tillbaka upp bland molnen igen... Kommer bli tufft men måste klara det, hur ska det annars sluta?!
Tur att jag har Linda och Ole som tar mig upp mot molnen, upp en bit över noll.


Jag får nog ta o sluta läsa bloggar (med vissa undantag, typ min kära systers)... Alla bara handlar om jobb, pengar och kärlek.. Allt jag inte har nu! :( Jag är ledsen mina vänner men får nog tyvärr sluta läsa era bloggar, orkar inte med det längre..

Usch det blev inget roligt inlägg, bäst jag slutar.. Var ska det annars sluta?!

-Frida

Drömmar..



Om det bara vore så bra! Nej minsann utanför snöar det här :(.. Igår och förrgår var det plus grader så då smällte det en del, så nu är det hårt och knaggligt på marken/snön :(.. halt.. Det var så mycket snö innan så det är inte barmark iaf..

Hade först tänkt jag skulle åka till Klöfta idag och lämna in CV på Dressman och fotoaffären, men så kom jag på att veterinären skulle komma och frysmärka Hodde idag så det får bli imorgon istället.. Vet inte vilken tid Henrietta kommer så kan inte åka iväg någonstans..

Nej nu ska jag ut och släppa ut hästarna sen mocka.. Kommer säker tillbaka senare :)..

Ha de fint..

-Frida

Den bästa!



Förmodligen den bäst låten/framförandet som någonsin gjorts! Inget slår när dom spelar med S&M.. GRYM!!


Förövrigt så har vi varit på veterinär högskolan idag, allt gick jätte bra! Hästarna uppförde sig kanon.. Vet inte resultatet från Lindar än men Ludde ska iaf ta det lugnt.. Var tydligen så att det var nåt konstigt med hans ärr från operationen som dom gjort tidigare, ärret ska vara jätte litet men nu var det stort lr ngt sådant, så nu ska han ta det lugnt och gå i liten hage i en månad till o börja med så ska det förhoppningvis bli mindre...

Sitter och tittar på filmen "Festival" nu :P.. Peppar någonting grymt inför Hultsfred i sommar!!! :D

Trivs verkligen kanon bra med mitt liv just nu! 
Men det är ändå något som saknas..
Saknar närhet..
Någon som alltid finns där..

Har tänkt mig att jag ska lägga upp en musik video nästan varje dag ;).. Musik är ju ett av mina stora intressen så tänkte att det kunde passa :).. Tycker det blir så tråkigt med bara en massa text varje dag och lägga upp bilder blir också tråkigt för jag har inte så mycket olika bilder och det blir så tråkigt med bara samma bilder jämt.. Känns som att musiken speglar mig mer som person, vilket humör jag är på osv :).. Plus att musik kan man ju aldrig få för mycket av ;)..

Ha de fint..


-Frida

Lite allt möjligt!

Till och börja med vill jag tipsa min kära syster om att gå in på discshop.se ;D.. Längst upp, välj länken där det står typ prylar och ngt mer, sök sedan på Twilight ;D...

Sen har vi ett till datum att räkna ned till! ;D

30 Juni 2010: "Eclipse" på bio (preliminärt), 483 dagar kvar.

Sen börjar jag bli jäävligt irriterad på min dator!!! :( Den hakar sig hela tiden, skärmen blir blå och det står nån text om att systemet inte fungerar :(.. Jääkligt irriterande, kanske dags för en ny dator snart?! Vet inte vad tillverkarna räknar med, ska en bärbar dator hålla lika länge som en stationär??

Ska ut o rida Lucky och longera Cassini om en stund, sen kommer det en ny häst i em så blir o fixa lite med det..

Imorgon ska jag med Linda och Ole o röntga Ludde på veterinärhögskolan.. Sen kommer Henrietta och ska frysmärka Hodde men de skulle Jorunn fixa med :).. Hon fodrar även lunch åt mig så jag kan följa med Linda och Ole :)..


Sommaren ser även ut att bara bli BÄTTRE och BÄTTRE!!! :D Klara artister för Hultsfred som jag ser grymt mycket fram emot:
Lasse W (självklart ;D), The Killers, Franz Ferdinand, Takida, The Sounds, Anna Ternheim, Timbuktu, Hello Saferide, Markus Krunegård, Maia Hirasawa, Frida Hyvönen OCH en massa andra super sköna artister!! :D Känner på mig att det kommer bli en grym festival och en grym SOMMAR!!! :D



Vill ha sommar nuu!!


Hoppas verkligen att det blir Falsterbo med, blev ju tyävrr inget förra året :(..

Nej nu ska jag byta om och sedan gå ut till stallet..

Ha de fint..

-Frida

I Like!



-Frida


Måndag

Nu får det vara nog!! Vill inte ha mer snö! Har snöat hela förmiddagen, hade snöat en del när jag gick ut till stallet imorse, så sammanlagt har det väl kommit 5-10 cm minst idag skulle jag tro :(..Men men, skönt att det inte så kallt iaf..

Ska snart ut och lunch fodra hästarna nu sen måste jag tvätta lite, hoppa in i duschen sen sticka till Ask..
Dom sökte visst hjälp till kulturhuset, var bara jobb vid behov (dom ringer om det ska vara ngt sammanträde lr liknande, så får man göra iordning, städa lite osv.), inte så kul + att det väl inte blir så mycket men är ju ngt iaf! Något att börja med..
Ska gå till Rimi, Rema och Coop och lämna mitt CV och ev åker jag till Klöfta med, får se..
Ska hjälpa Hege med Costa ikväll med, mocka och fixa mat åt henne..

På onsdag ska jag följa med Linda och Ole när dom ska röntga Luddes ben, Mira ska även följa med me Lindar för att röntga hans framknä.. 

Usch, vill inte bli förkyld igen :(.. Är inte särskillt snuvig men har riktigt ont i halsen :(.. Är ju inte länge sen jag var förkyld, blev ju sjuk så fort jag kommit hit i stort sett så det måste vara ungefär 1 månad sedan :(..
Aja, bara att hoppas på att det går över snart!

Ha de fint..

-Frida


OBS

Viktiga datum! :D

12 Mars:
"Så länge vi båda andas" i butik, fjärde och sista boken i "Twilight"- serien.. 10 dagar kvar!

29 April: Filmen "Twilight" på DVD i sverige (21 Mars i USA).. 58 (19) dagar kvar!

20 November
(Preliminärt): "New Moon" på bio.. 264 dagar kvar!







-Frida


Kurerar!


Sitter här och försöker kurera mig, vill inte bli förkyld igen!! :( Men så tittar jag ut genom fönstret och ser att det snöar, då blev förkylningen genast sämre :P.. Nä vars men tycker att det räcker med snö nu!! Är redan för mycket!! :( Aja, är väl bara o vänja sig vid det och hoppas att det inte kommer så mycket! Men det tar emot att gå ut och ställa sig och longera i snöandet kan jag säga :P..

Har inte hänt mycket idag kan jag säga, suttit vid datorn hela dagen samtidigt som jag tittat på en film.. Tänkte jag skulle skicka iväg ett sms till Linda och se om dom kommer hit ngt idag och om Ole ev kanske kan hjälpa mig med tv:n i sådan fall :).. Om det nu går o fixa..


-Frida


He´s so gorgeous!!




Tillägnat Svante! ;)


ETT STORT GRATTIS TILL SVANTE!!! :D Är ju tyävrr inte hos er och kan gratulera så du får en tårta o en flaska rött av mig här så får vi ta det på riktigt i sommar istället ;D..




Åhh, vad jag vill vara i Göteborg just nu :(... Mamma, pappa o syrran är där hos familjen Ljungqvist, firar Svante som fyller 50 imorgon..

Blir förövrigt en lugn dag idag, ledig ifrån stallet och håller på o bli förkyld igen så kommer ta de mest lugnt.. ska bara ut o motionera Lucky sen..

-Frida